2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه همه جارو بزنی منطقه یک تقریبا تا ۱۵ منطقه دو تا ۲۰ الی ۲۵ منطقه سه بین ۱۰تا۱۵ البته این حدود ...

ازاد؟ چرا زمان ما تا چهل هزار ابنا رو هم منطقه دو گرفتن، داداشم ازمون سنجش داده شده شصت و چهار هزار، خیلیم میخونه ها

ازاد؟ چرا زمان ما تا چهل هزار ابنا رو هم منطقه دو گرفتن، داداشم ازمون سنجش داده شده شصت و چهار هزار، ...

الان خیلی رتبه ها پایین اومده

پرستاری دولتی تا ۶ ۷ ب زور بیشتر نمیگیره برا منطه ۱ و۳اونم شهرستان 

منطقه دوام تا ۱۰ تقریبا

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟

سال به سال سخت تر میگیرن .. دختر عمم ۶ سال پیش با ۴۰۰۰۰ رفت مامایی ازاد اونوقت من با ۲۰۰۰۰ نتونستم همون ازادشم برم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
ازمونای سنجش حسابی هست روش؟ الان پرستاری ازاد ترمی چنده؟

آره منم سال آخرم سنجش دادم خوبه آزموناش ولی خو حالا نمیشه دقیق گفت اون رتبه میاد

بستگی ب شهرش دارهه ولی میانگین ۷تومنه

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
الان خیلی رتبه ها پایین اومده پرستاری دولتی تا ۶ ۷ ب زور بیشتر نمیگیره برا منطه ۱ و۳اونم شهرستان&nb ...

دقیقا

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان