2777
2789
عنوان

مهمونای کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 11855 بازدید | 101 پست
وای خدای من چقد کثیف😂😂😂😂 مستاجریم یکی اومد خونمون رو ببینه برای اجاره بچش شاشید رو فرش.😐😐😐 ش ...

وااای وااای من بودم میدادم رو کولش ببره بشوره بیاره 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشسته بودیم تو ماشین  با فامیلامون میرفتیم سمت شیراز بعد همش خودمو خالم میگفتیم چرا بو ع*ن میاد؟ خلاصه ما هیچی نگفتیم پسر عمم شروع کرد گفت کی ری*ده؟

همه زدن زیر خنده ، که داییم گفت بابا این منطقه حتما بو میده!

خلاصه وقتی پیاده شدیم  همه نگاهی به پسر عمم که دمپاییش بزرگتر پاهاش بود انداختن😒

تا تو دمپایشش ری*ده!!

همون لحظه از خنده  در حال غش بودم هیچ وقت یادم نمیرع😂😂😂

هر موقع هم به روش میارم میگه اینقدر گفتی خز شد🙄😂😂😰

مغـرورها احـساسی ترند :))

خودِ مـن😐😐

رفتم خونه دخترخاله م تازه عروسِ شديد حساسِ😐☹️

خواستم لاك بزنم واسش در لاكُ وا كردم رنگشو تست كنم

بعد مـثِ اسـب دوييدم برم پيشش 

يهو پام پيچ خورد لِـنگ در هوا شدم😭

لاك پخش شد رو فرشِش😐😭😭

يكي از ظرفاشم داشتم ميشستم از دستم ليــز خورد شكست😐

يعني اصن نابووووود كردم خونه شو😐

بهم گف برو گمشو تا ننداختمت بيرون😂😂😂😂

خيلي دوسَم داره مثِ خواهريم وگرنه الان من زيرِ ٣متـر خاك بودم😅

🧚‍♀️👠مَــن قـِرتي تــَريــن دُخـتـَرِشَــهـرَمـ👠🧚‍♀️🧲
دختر عمه شوهرت؟ ی کم تو هضم نسبتای فامیلی هنگ میکنم

آره میشه  خانواده دختر عمه شوهرم 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭