2777
2789
عنوان

مهمونای کثیف

11844 بازدید | 101 پست

از کثیف ترین مهمونایی که اومدن خونه رو نابود کردن بگید:)) مثلا تو دستشویی یا اشپزخونه یا حتی لباساتون!!!  

اول خودم میگم: یه بار یکی از بچه های فامیل 4،5 سالش بود دستشو کرد تو دماغش بعد زد به دکمه کنترل و دکمه ابسرد کن!! 

مامانم طفلکی تا رفتن، کل خونه و هر چی دکمه بود ضدعفونی کرد  

غصه نخور درست میشه.

یکیشون بود رو مبل آورد بالا بعد مامانش با روسریش پاکش کرد

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

ما همه مهمونامون عادی بودن تا حالا🧐

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خدای من چقد کثیف😂😂😂😂

مستاجریم یکی اومد خونمون رو ببینه برای اجاره بچش شاشید رو فرش.😐😐😐 شوهرم نزدیک بود بیرونشون کنه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

دخترخالم دو روز موند خونمون تا دوماه موهاشو از رو فرش جمع ميكردم😒

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

پسر خواهر شوهرم ک هروقت میره دستشویی دمپاییارو خیس میکنه منم شوهرمو میفرستم کل دستشویی رو اب میکشه بعدش خودم استفاده میکنم بعدشم پادری دستشویی رو میشوزم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️