2777
2789
عنوان

غذای کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 46 پست
نمیدونم ولی بهش شیر خشک کام فورت داد دکتر ماه اول .الان دیگه شیر خودمو میخوره  سرلاکم دادم دور ...

وقتی شیر خودت رو میخوره و خودت لبنیات میخوری و دونه نمیزنه پس اصلا حساسیت نداره .شاید به خود سرلاک حساسه 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
خوبی سوگند جون .پسر گلت خوبه   خیلی بهش نده شیر گاو باعث کم خونی میشه  من الان نمیدونم ا ...

فدات خوبیم

بیشتر تو فرنی و غذاهاش میریزم یکی دو بار تنهاایی دادم بهش 

راستی پسر منم سرلاک اصلا دوس نداشت اوایل حریره بادومو فقط یکم دوس داشت 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهافقط خودشیربراش نمیسازه؟اخه بین اکثراهمه بهم مربوطن معمولادکترامنع میکنن همرومیگن نده  بعدبه ...

اره این خیلی حساسیت کمی داشت الان بهتره .چون سرلاک دادم مشکل نداشت .فقط شیر گاو .ک اونم نمیدم اگه حساسم نبود چون کمبود آهن میاره 

بنظرت این پنیر رو چجوری بهش بدم 

الان زیر یکسال دارو نمیدن  چ میوههایی خوبه؟؟

چرا نمیدن شربت هست .

بعدم سویق بدید بهش . خیلی خاصیت داره تو برنجش بریزید تو سوپ . زیاد نگران نباشید دوره اش انشالله تموم میشه . 

کاربر سال 92ام ولی به علت شرکت در پیج 22بهمن تعلیق شدم . االبتواربریمو درست کردم باز دیروز ریست کردم گوشمو کلا یادم رفته بود رمزززو...
فدات خوبیم بیشتر تو فرنی و غذاهاش میریزم یکی دو بار تنهاایی دادم بهش  راستی پسر منم سرلاک اصل ...

ای جانم زنده باشه 

من سرلاک نمیخوره .یه پوره آماده هست اونو دوست داره .پوره حریره بادوم بدون شیر .شما میشه با شیر رو بگیری خیلی خوبه 

بچه ها یه سوال 

پسر من همش دور باسنش دونه های قرمز میزنه بعضی وقتا شبیه جوش سر سفید میشه نمیدونم به چی حساسه چکارش کنم

چرا نمیدن شربت هست . بعدم سویق بدید بهش . خیلی خاصیت داره تو برنجش بریزید تو سوپ . زیاد نگران نباشی ...

مرسی عزیز دلم. ولا خودم براش درست کردم جوانه عدس و گندم .نان سنگک هم توش آسیاب کردم .یعنی خوبه؟؟؟

بچه ها یه سوال  پسر من همش دور باسنش دونه های قرمز میزنه بعضی وقتا شبیه جوش سر سفید میشه نمیدو ...

حتما به یه چیزی حساسیت داره .

تست کن ببین چیا بهش میدی .هر روز یه چیز بده .ببین برا چیه 

شایدم پوشک باشه عرق سوز میشه

اره این خیلی حساسیت کمی داشت الان بهتره .چون سرلاک دادم مشکل نداشت .فقط شیر گاو .ک اونم نمیدم اگه حس ...

شایدکلاطعم پنیرودوس نداره 

گیردادی خلاصه پنیروبدی بهش😆😆

راستی سرلاک هم نده دکترمن ک مخالف سرسخته سرلاکه 

بجاش خودت پوره درس کن 

پوره هویح پوره سیب زمینی پوره کدوحلوایی

وخدایی که بشدت کافیست
حتما به یه چیزی حساسیت داره . تست کن ببین چیا بهش میدی .هر روز یه چیز بده .ببین برا چیه  شاید ...

نه عرق سوز نیس قبلا عرق سوز شده این شکلی نبود

بنظرت امکان داره به کرم سوختگیش حساس باشه؟ 

من قبلا کالاندولا میزدم هر بار بعد از پوشک عوض کردنش 

الان یه مدته سودوکرم میزنم آخه تعریفشو خیلی شنیدم از وقتی اونو زدم اینجوری شد ولی با خودم میگفتم آخه کرم که جوش نمیاره

مرسی عزیز دلم. ولا خودم براش درست کردم جوانه عدس و گندم .نان سنگک هم توش آسیاب کردم .یعنی خوبه؟؟؟

عاایه عالیه 

جوانه ماش هم عالیه . سر من که اصلا جوانه نخورد. 

کاربر سال 92ام ولی به علت شرکت در پیج 22بهمن تعلیق شدم . االبتواربریمو درست کردم باز دیروز ریست کردم گوشمو کلا یادم رفته بود رمزززو...
عاایه عالیه  جوانه ماش هم عالیه . سر من که اصلا جوانه نخورد.

جوانه رو باید خودت تهیه کنی یا آماده هست از بیرون بخری؟

بچه ها یه سوال  پسر من همش دور باسنش دونه های قرمز میزنه بعضی وقتا شبیه جوش سر سفید میشه نمیدو ...

چند وقتشه گرمیشمیکنه احتمال زیاد