2777
2789
عنوان

بیماری منییر

| مشاهده متن کامل بحث + 83242 بازدید | 182 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم شماخوب شدین؟علتش چی بود؟توروخداااکمکم کنین

سلام عزیزم .نه خوب شدن که وجود نداره تو این بیماری،فقط کنترل میشه کرد .بعضی مواقع که مریض میشم و گلوم چرک میکنه متاسفانه گوشام وز وزش خیلی بیشتر میشه .علت عصبی داره فک میکنم .چون وقتی فشار عصبی میکشم بیشتر میشه اما خداروشکر نسبت به اوایل شروع بیماریم سرگیجه کمتر دارم .

سلام عزیزم .نه خوب شدن که وجود نداره تو این بیماری،فقط کنترل میشه کرد .بعضی مواقع که مریض میشم و گلو ...

واای عزیزم چقدربد. گلم سرگیجه های شماچه مدلی هستن؟همیشگیه یابعضی مواقع مدل سرگیجه هات چطوریه. من همیشگی سرگیجه ویجی ومنگی وعدم تعادل دارم مخصوصا بیرون میرم بدترمیشم بخصوص دریاسالار وبازارهای شلوغ حالت بیهوشی وسرگیجه وعدم تعادل میگیرم

واای عزیزم چقدربد. گلم سرگیجه های شماچه مدلی هستن؟همیشگیه یابعضی مواقع مدل سرگیجه هات چطوریه. من همی ...

سرگیجه هام الحمدلله کمتر شده . شاید بعضی مواقع در حد چند ثانیه باشه . و موقع هایی که استرس زیاد داشته باشم بیشتر اذیت میکنه سرگیجه و فشار گوش 

سرگیجه هام الحمدلله کمتر شده . شاید بعضی مواقع در حد چند ثانیه باشه . و موقع هایی که استرس زیاد داشت ...

خب خداروشکر گلم. سرگیجه هاتون حالت دورانیه؟من فقط فکرمیکنم از اخلاق سرم یه گیجی ومنگی ومیخوام بیفتم وبیهوش بشم. ولی اتاق دورسرم نمی‌چرخد.فقط سرم آزاداسلامی انگاریه حالتی میشه داره میره

خب خداروشکر گلم. سرگیجه هاتون حالت دورانیه؟من فقط فکرمیکنم از اخلاق سرم یه گیجی ومنگی ومیخوام بیفتم ...

نه من انگار سرگیجه هام حالت تکان دهندگی به چپ و راست رو داره 

انگار که یهویی یکی سرم رو میلرزونه

سلام من چند ماهه که گندم و جو و هر چیز گلوتن دار نمی‌خورم خیلی خوب شدم من به از بارداری خیلی حالم بد ...

سلام عزیزم .شما ازمایش دادین که متوجه سلیاک شدین ؟ منم سرگیجه دارم و گاهی احساس پری گوش وقتی سرگیجه ام بیشتر میشه ...سه ساله 

من دوساله دیگه سرگیجه ندارم ولی صدای گوشم هست و گاهی گوشام کیپ میشه.بتاسرک چندروز یکبار میخورم و امپ ...

سلام عزیزم.شما برا سرگیجه هاتون امپول ب ۶ تزریق کردین؟؟ سرگیجه هرروز مداوم داشتین؟ 

نه من انگار سرگیجه هام حالت تکان دهندگی به چپ و راست رو داره  انگار که یهویی یکی سرم رو میلرزو ...

سلام.شما برا سرگیجه تون که کمتر شده چه دارویی مصرف کردین .راهنمایی کنین لطفا .مرسی

با سلام خدمت همه هم وطنان عزیز.دوستان من 4ساله دچار سرگیجه های دوره ای بودم. طوری که این سرگیجه ها ب ...

اگه امکانش هست درخواست دوستی دادم خدمتتون بپذیرین درمورد سرگیجه سوال داشتم .ممنون

من دوساله دیگه سرگیجه ندارم ولی صدای گوشم هست و گاهی گوشام کیپ میشه.بتاسرک چندروز یکبار میخورم و امپ ...

سلام عزیزم.برا سرگیجه تون چه قرصی جواب داد ب یا بتاسرک؟؟ من اکتوسرک همون که زرورق هستن  تا یکماه خوردم اثر نداشت؟ بتاسرک خارجیه شاید این بهتره هرچند دو ورق از اینم خوردم ..شما چه مدت مصرف کردی برا سرگیجه ات چن بار در روز؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنی

بیشتر از هزارتا دکتر رفتم و انواع تستارو دادم همه میگن از گوشت نیست فقط یه دکتر گفت ممکنه از گوشت ب ...

سلام دوست من منم مثل شما سه سال سرگیجه دارم و کلی دکتر مغزو اعصاب رفتم و بهم میگن سرت مشکل نداره باید بری گوش و حلق و بینی  و یه پزشک گوس گفت گوشت یکم کم شنوا شده و مشکل جدی نیست اما آخر سر که پیش متخصص مغزو اعصاب رفتم دکتر قره گوز لو گفت منییر داری و بتاسرک و دیمن هیدرامین داده یکم بهترم ولی سرگیجه امانم بریده و هیچ کس تشخیص نمیده از چی هست