2777
2789
عنوان

بیماری منییر

| مشاهده متن کامل بحث + 83241 بازدید | 182 پست
بچه ها من تازه متوجه شدم یه دکتر خوب تو تهران معرفی میکنید و اینکه آیا دیگه هیچ وقت نمیشه رانندگی کر ...

چرا نمیشه رانندگی کرد .این بیماری به صورت مقطعی عود میکنه و خوب میشه .نگران نباش اصلا .فقط باید سعی کنی از عوامل استرس زا دوری کنی و توی تغذیه دقت کنی .من هر روز رانندگی میکنم .

سلام عزیزم اگه خدا بخواد من بیماری منیر کنترل کردم روزی دو تا قرص جینکوبیلوبا مصرف میکنم، همچنین دمنوش نعنا و رزماری هر روز میل کن دمنوشه بیشتر از قرص جواب میده حتما امتحان کن  هر روز دمنوش یادت نره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حدود یکماه پیش سردرد و وزوز گوش شدید گرفتم خیلی روحیم خراب شد تمام مراحل ازمایش سیتی  ام ای ار رفتم تاوهمینودو روز پیش پیش دکتری بهبهان رفتم و الان ۲ روز دارم بهبود میابم و وزوز گوشم ۹۰ درصد رفت

من حدود یکماه پیش سردرد و وزوز گوش شدید گرفتم خیلی روحیم خراب شد تمام مراحل ازمایش سیتی  ام ای ...

سلام عزیزم. دکتر چه داروهایی برای شما تجویز کردند ؟و علت بیماری رو چی فرمودند؟

سلام عزیزم اگه خدا بخواد من بیماری منیر کنترل کردم روزی دو تا قرص جینکوبیلوبا مصرف میکنم، همچنین دمن ...

سلام عزیزم .ممنون از تجربیاتی که در اختیار ما گذاشتی عزیزم .

این دو مورد یادم رفت .خواب شب خیلی مهمه .شبا باید زود بخوابیمکه من اینو زیاد رعایت نمیکنم و اینکه حر ...

من هم این بیماری را داشتم ودارم ک بعد 1 سال تشخیص داده شد و دکتر گوش وحلق معرفیم کرد به مانور درمان ک مایع گوشمو با یسری حرکات جا انداخت من دوبار رفتم و دکتر گفت اگر دوباره سراغت اومد باید مانور را تکرار کنی من تصمیم دارم مجدد برم تا یمدت بعد مانور خوب بودم اما هرزگاهی اینجور میشم دوباره

من مدت ها بود که بخاطر منییر گوش دچار  وز وز گوش ، احساس فشار در گوش یا سنگینی گوش ، حتی تاری دید گاهی اوقات اسهال و لرزش داشتم که هر بار کلی سرم و قرص می‌گرفتم ولی دوباره مشکلاتم شروع میشد و به تازگی توسط یه دکتر طب سنتی ویزیت شدم که کامل درمان شدم الآنم خیلی وقته که هیچ مشکلی ندارم

شمارشون هم براتون میگذارم

آقای دکتر کاظمی

09367461816

سلام عزیزم اگه خدا بخواد من بیماری منیر کنترل کردم روزی دو تا قرص جینکوبیلوبا مصرف میکنم، همچنین دمن ...

سلام عزیزم شما با قرص جینکوبیلوبا و دمنوش نعنا و رزماری دیگه خوب شدید؟