2777
2789
عنوان

بیماری منییر

| مشاهده متن کامل بحث + 83240 بازدید | 182 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای عین من منم میترسم😳😳

عزیزم قهوه اصلا نخور برای سرگیجه ای که ما داریم سکه

چای

قهوه

شکلات

سوسیس و کالباس 

کم خوابی

استرس

تخم شربتی

پنیر

اینارو نخور اصلا مخصوصا قهوه

کلا مواد کارخونه ای خوب نیست 

لبنیات هم کمتر مصرف کن

اگه منییر نیست شاید میگرن وستیبولار باشه اگه اینم نبود ممکنه از استرس باشه و حتی ممکنه از سردیه معده باشه

امیدوارم زودتر خوب بشین

همیشه سرم سبکه،ده ساله مدام

ممنون که جواب دادین. من منیر دارم الان سه ساله اولا حمله های شدید داشتم اما هر چند ماه یکبار بود بینشون سبکی سر داشتم ولی بعد با خوردن دیمن هیدرینات از بین رفت دوسالی تقریبا حمله نداشتم تا چند ماه پیش که شروع شد دوباره دکتر رفتم بهم بتاسرک داد و سیناریزین که البته هیچ فایده ای نداشت و الان هر یکی دوهفته یک حمله سرگیجه دارم که البته بین حمله ها تقریبا وضعیتم نرماله ولی حمله ها کلا منو از زندگی ساقط کرده چون نمیدونم کی و کجا بهم دست میده خیلی سخت شده برام بخصوص سر کار رفتن میخواستم بدونم شما هم منیر دارین ؟؟؟

آیا دارویی هست که مصرف کرده باشین و جلوی حملات منیر و بگیره؟؟؟

ممنون که جواب دادین. من منیر دارم الان سه ساله اولا حمله های شدید داشتم اما هر چند ماه یکبار بود بین ...

سلام نه منم دارویی پیدا نکردم که حالمو بهتر کنه

من مدام سبکی دارم و منم زندگی برام سخته و خیلی از کارها رو نمیتونم انجام بدم

شما پرهیزات منییر رو انجام بدین ان شاءالله بهتر بشین

بچه ها شماهم وقتی سرگیجه دارین فشارتون میاد پایین و دست و پا هاتون سست و بی‌حال میشه؟؟

منم منییر دارم و هر وقت سرگیجه هام زیاد میشه اینقدر ست و بی‌حال میشم که نمی تونم رو پاهام بایستم و فقط باید دراز بکشم فشارم میاد رو شش

بچه ها شماهم وقتی سرگیجه دارین فشارتون میاد پایین و دست و پا هاتون سست و بی‌حال میشه؟؟منم منییر دارم ...

بله دقیقا منم همینطور میشم عرق میکنم و دست و پاهام سست میشن و فشارم میافته البته اینها از عوارض سرگیجه هست .

شما چند وقته منیر دارین؟؟؟

سلام عزیزم نمیدونم به سایت سر میزنی یا نه کلی برات مینویسم چیزایی که میدونم رو .امیدوارم که تا الان ...

منم همینم و دارم افسردگی میگیرم دیگ انگار زندگی برا من قدغنه فقط😞 س ماهه سرگیجه وحشتناک دارم

با سلام خدمت همه هم وطنان عزیز.دوستان من 4ساله دچار سرگیجه های دوره ای بودم. طوری که این سرگیجه ها ب ...

شما الان کامل کامل خوب شدین؟

فقط روغن کنجد یا تغذیه هم اثر داشت؟

من هشت روزه گرفتار این بیماری شدم.البته پارگی پرده گوش دارم و گوشم عفونت کرده بود که عفونت زیادی از گوشم خارج میشد

اما سرگیجه و حالت تهوع امانم رو بریده بود

از تجربیات شما دوستان خیلی استفاده کردم و خیلی بهترم.به اشتراک میذارم تا شاید به کار شما هم بیاد.

کپسول آموکسی کلاو هزار دارم می خورم که عفونت گوشمو خیلی کم کرده

مانور منییر رو از یوتویوب پیدا کردم و قبل از خواب انجام دادم.حالم تو اون لحظه خیلی بد شد ،دنیا دور سرم می چرخیدو حالت تهوع شدید. ولی صبحش احساس کردم خیلی بهترم

زنجبیل با چای برای حالت تهوع خیلی موثر بود

آب زیاد می خورم و کمی گلاب داخلش ریختم

ماساژ شقیقه هام و دور گوش با روغن زیتون

خدا به همه بیمارا شفای عاجل بده.خیلی اذیت شدم.امیدوارم دیگه برنگرده و هر کی این بیماری سخت رو داره زودتر خوب بشه🙏

۴۴ ساله هستم.🏵۸۹ کیلو 🏵قد ۱۸۰🏵هدف اولیه ۸۵🏵هدف دوم ۸۰🏵هدف نهایی ۷۵🏵با آرزوی موفقیت برای همه هم گروهی های عزیز