2777
2789
عنوان

بیماری منییر

| مشاهده متن کامل بحث + 83244 بازدید | 182 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم منییر داشتم و خوب شدم . منییر یک بیماری گوارشی هست و در واقع حساسیت به گلوتن هستش مواد غذایی گلوتن دار رو از رژیم غذاییت حذف کن . از نان های بدون گلوتن استفاده کنید . در مورد بیماری سلیاک سرچ کن رژیمش رو رعایت کنید انشاالله که خوب میشی

سلام منم منییر داشتم و خوب شدم . منییر یک بیماری گوارشی هست و در واقع حساسیت به گلوتن هستش مواد غذای ...

سلام عزیزم من ۴ ساله درگیرم، پاییز و زمستون خصوصن حالم بدتر میشه،خیلی پیگیری کردم واسه ی درمان همیشه حس پری توی گوش دارم،شما علائمتون چی بود شمام همیشه حس پری و صداهای داخل گوش رو داشتین و اینکه مطمئنین دلیلش اینه ؟

سلام اگه منییر باشه کامل خوب نمیشه ولی خیلی میشه مراقبت کرد تا کمتر اتفاق بیفته 

سلام استارتر خوبی

منیرت خوب شد شما؟

کاهش شنوایی هم داشتین؟

ممنون میشم جواب بدید

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
سلام عزیزم من ۴ ساله درگیرم، پاییز و زمستون خصوصن حالم بدتر میشه،خیلی پیگیری کردم واسه ی درمان همیشه ...

سلام من چند ماهه که گندم و جو و هر چیز گلوتن دار نمی‌خورم خیلی خوب شدم من به از بارداری خیلی حالم بده بود دیگه اصلا تعداد نداشتم . بله من هم گوشم حالت پری و وزوز داره

با سلام خدمت همه هم وطنان عزیز.دوستان من 4ساله دچار سرگیجه های دوره ای بودم. طوری که این سرگیجه ها بیشتر کار های زندگی من را تحت تاثیر قرار میداد.و زندگی من رو تقریبا مختل کرده بود.راهی نبود که برای درمان نرفته باشم.تمام دکترها و ورزشهایی که دکترها تجویز کرده بودن رو انجام دادم و قرص بتاسرک هم مصرف کردم ولی خوب نشدم.خلاصه کلام که راه درمان رو پیدا کردم.راه درمان عبارت است از مالیدن دو یا سه بار مالیدن روغن کنجد اصل روی شقیقه ها و پشت گوشها بعد از یک مدت استفاده به مرور بهتر وبهتر شدم تا اینکه کاملا بهبود پیدا کردم.اگر بیشتر بمالید چه بهتر.دوستان اگربه امید خدا نتیجه گرفتید به بقیه کسانی که این مشکل رو دارن هم بگید.چون بیماری بسیار بسیار سخت و طاقت فرساییه.هر کی نتبجه گرفت لطفا من وخانوادمو دعا کنه دست خدا به همراهتون.

با سلام خدمت همه هم وطنان عزیز.دوستان من 4ساله دچار سرگیجه های دوره ای بودم. طوری که این سرگیجه ها ب ...

ممنون كه تجربه تون رو در اختيار گذاشتين منم حدود ده ساله كه اين مشكل رو دارم و بصورت دوره اي مياد سراغم بيشترين منشااين بيماري اول مشكلات عصبيه و دوم ناپرهيزي 

جديدا دوباره سراغم اومده و خيلي اذيت ميشم 

منظورتون اينه روزي ٢،٣ بار روغن كنجد رو پشت گوش بزنم؟

حدودا چه مدت زمان بعد نتيجه گرفتين؟؟

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

سلام منم شش ماهه درگيرم بعداز كلي دكتر و دوا  اخرين دكتر آمپول ب٦ بهم دادن خيلي بهتر شدم البته با يكبار حل نميشه ولي تا هشتاددرصد شنواييم برگشت و سوت گوشم ضعيف تر شده سرگيجه فعلا ندارم و كيپي گوشم برطرف شده البته بتاسرك و ويتامين اي هم ميخورم