2777
2789
عنوان

بیماری منییر

| مشاهده متن کامل بحث + 83243 بازدید | 182 پست
سلام فدای شما. قربون امام رضا برم که دلم تنگه براش اگه میشه بگین که کدوم طب سنتی رفتین و چه شهری ه ...

سلام،ببخشید شما منییرتون بهتر شد؟طب سنتی رفتید؟میشه کمکم کنید😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم شش ماهه درگيرم بعداز كلي دكتر و دوا  اخرين دكتر آمپول ب٦ بهم دادن خيلي بهتر شدم البته ...

سلام ریحانه ی بهشتی میشه لطفا اسم پزشکتون رو بگید؟واینکه چطور شنوایی ازدست رفته رو برگردوندن؟.آخه میگن افت شنوایی درمان نداره

سلام بچه ها به جای چایی هر روز به لیمو دم کنین بخورین 

بعد یه دفعه ای مایعات زیاد نخورین 

پرخوری نکنین 

چیزای شیرینم نخورین 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

مواد گلوتن دار باید کم بشه نون و کلوچه اینا

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
سلام ریحانه ی بهشتی میشه لطفا اسم پزشکتون رو بگید؟واینکه چطور شنوایی ازدست رفته رو برگردوندن؟.آخه می ...

من تست شنوایی رفتم تشخیص مینیر بود.گوش راستم شنواییش در حد ده درصد بود ولی بعداز زدن آمپول ب یهو شنواییم برگشت.الانم شش ماهه بتاسرک خارجی میخورم ولی صدای گوشم همچنان باهامه

من تست شنوایی رفتم تشخیص مینیر بود.گوش راستم شنواییش در حد ده درصد بود ولی بعداز زدن آمپول ب یهو شنو ...

سلام یعنی هرکس منییر داشته باشه وشنواییش مثل شما کم بشه ازاین آمپولی که شمازدین بزنه شنواییش برمیگرده.لطفا راهنمایی کنید ممنونم

سلام یعنی هرکس منییر داشته باشه وشنواییش مثل شما کم بشه ازاین آمپولی که شمازدین بزنه شنواییش ب ...

من نيم ساعت بعد زدن آمپول بهتر شدم.امپولش ويتامين ب هست ضرر نداره امتحان كنيد ويتامينه ديگه

من نيم ساعت بعد زدن آمپول بهتر شدم.امپولش ويتامين ب هست ضرر نداره امتحان كنيد ويتامينه ديگه

ریحانه بهشتی آخه من خیلی دکتر مراجعه کردم هیچکدوم اصلا نگفتن آمپول بزن یعنی صلا ازبیماریم سر درنمیارن.میتونم خودم بهشون بگم برام بزنن ؟قبول میکنن؟ضرر نداره؟لطفا میشه دقیق اسم آمپول رو برام بفرستید بی زحمت