2777
2789
عنوان

بارداری

133 بازدید | 21 پست

دوستان من یکی از دوستانم که هنوز ازدواج نکرده و نامزد هست ازم گرسیده با گرده اما دخول تا نیمه انجام شده و تماما مایع منی داخل ریخته شده امکان بارداری داره من چون نمیدونم جوابو گفتم از شما دوستان بپرسم شاید کسی اطلاعاتی داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

در هر نزدیکی میلیون ها اسپرم برای بارداری وحود داره

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله اگر ۷۲ساعت نگزشته قرص اورژانسی بخوره

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
میگه پرده داره ولی مایع منی هم داخل ریخته به هوای اینکه پرده داره و نمیره و حالا استرس گرفته

نمیدونم عزیزم ولی دخول چه یکم چه کامل ممکنه به پرده آسیب بزنه اسپرم هم راهشو پیدا میکنه دیگه

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز