2789
عنوان

کی مثل منه😐

147 بازدید | 20 پست

من برا بچه جون میدما، آنقدر دوسشون دارم که هروقت یه نی نی میبینم تو دلم غش میکنم براش، از مجردی همینجوری بودم، ولی از شیر دادن به بچه از سینه خودم بدم میاد اصن یجوریه دوس ندارم😥کسی مثل من بوده؟ اقدامم ولی این قضیه رو مخمه😶

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من. به بچم شیر خشک دادم. البته سعیمو کردم که شیر خودمو بدم ولی نشد

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
حالا منم مثل تو عاشق بچه هام ولی از اینکه خودم بچه دارشم متنفرم😶

خخخخ نه من عاشق اینم نی نیم بدنیا بیاد میمیرم براش😍ولی از شیر دادن واقعا خوشم نمیاد یجوریه

یه برادر زاده فینگیلی دارم بد عادته تو شیر خوردن مامانش موقع شیر دادن روسری یا شالو میندازه رو سینه اش ولی فسقلی بدش میاد میگه هیچی روم نباشه 😂خیلی سخت میشه اینجوری

شما هم دوس نداشتی؟ 

منم اصلادوست نداشتم سینموبخوره ولی وقتی بدنیااومدسینموخوردنظرم عوض شدخیلی حس خوبیه

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  
خخخخ نه من عاشق اینم نی نیم بدنیا بیاد میمیرم براش😍ولی از شیر دادن واقعا خوشم نمیاد یجوریه

انشالا به سلامتی نی نی بیاد بغلت عزیزم😍😘

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

خب نده شير خشك بده من به بچم شير خودم و دادم و واقعا لذت بردم از اينكار البته وقتي بزرگتر ميشه يكم سخته در كل مهم آرامش مادره اگه دوست نداري نده هيچ مشكلي هم نيست شير خشك همه مواد مفيد داره مادري كه به بچش شير ميده خيلي بايد تغذيش خوب باشه كه به بدن بچش همه چي برسه

منم دوس نداشتم و ندارم.خیلیم چندشه کجاش لدت بخشه اخه😐امتحانم کردم همونوقتم دوس نداشتم.شیرخشک دادم خ ...

آخه میگن شیر مادر برا بچه حیاتیه اگه داشته باشی و ندی عذاب وجدان میگیره آدم من اینطوریم