2777
2789
عنوان

عمل بواسیر

| مشاهده متن کامل بحث + 85734 بازدید | 125 پست
قطعا شقاقه. چون شقاق همیشه تازه میمونه و خارش میاره.دست بزن روش بو کن ببین بو نمیده؟

خانومی میشه ی لحظه بیاید خصوصی؟

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بی اختیاری اثر عملشون نبوده مطمئن باش. دلیل دیگه ای داره نرفتن پی اش. شایدم بعد عمل کردن رابطه ا ...

لیزر۵میلیون باید پول بدم.بیما نداره که.شما چقدر پول دادی؟اصلا با بیمه بود؟

زندگی فقط یه شوخی بچگانه بود...
لیزر۵میلیون باید پول بدم.بیما نداره که.شما چقدر پول دادی؟اصلا با بیمه بود؟

۵تومن شده! موقع من آزادش یک و صد بود با بیمه نزدیک ۵۰۰ شد. البته اول ۳۰۰ گرفتن بعد دکتر گفت عملت سخت بوده ۲۰۰ یگه هم گرفتن. یعنی اون یک و صد هم بیشتر میشد برام. وای نکن اینکارو. من شنیدم جراحی دستی خیلی درد داره بعدش. تازه تو جراحی دستی امکان برگشتش هست.ولی با لیزر امکان برگشت خیلی کمه. دوره نقاهتشم بیشتره. به نظرم می ارزه پولشو جور کنی و لیزر کنی نه جراحی ساده

😊
۵تومن شده! موقع من آزادش یک و صد بود با بیمه نزدیک ۵۰۰ شد. البته اول ۳۰۰ گرفتن بعد دکتر گفت عملت سخت ...

شما چجوری با بیمه این کارو کردی؟من از هرکی پرسیدم گف بیمه نداره.وای خدا

شما چجوری با بیمه این کارو کردی؟من از هرکی پرسیدم گف بیمه نداره.وای خدا

نه بابا بیمه داره. کلا اطلاعات غلط بهتون دادن انگار. یه بار برو پیش جراح عمومی همه چیزشو درست بهت میگه.این رقمو هم دیگران بهت گفتن لابد؟؟؟؟

😊
نه بابا بیمه داره. کلا اطلاعات غلط بهتون دادن انگار. یه بار برو پیش جراح عمومی همه چیزشو درست بهت می ...

جراح عمومی رفتم.معرفیم کرد به یه کلنیک خصوصی اونجا گفتم۴ میلیون دوسال پیش.:/

باشه

بهتون پیام دادم میشه جواب بدید ممنون

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
۵تومن شده! موقع من آزادش یک و صد بود با بیمه نزدیک ۵۰۰ شد. البته اول ۳۰۰ گرفتن بعد دکتر گفت عملت سخت ...

شقاق هم با لیزر عمل میشه؟