شما الان حالت خوبه؟کامل خوب شدی؟بی اختیاری نگرفتی؟
نه اون بی اختیاری برا روزای بعد عمله که برا اینکه فشاز نیاد به ادم باید ملین بخوره که مدفوعش شل بشه راحت بیاد بیرون.اونم نه بی اختیاری! فرصت میکنی تا دستشویی بری. اخه من اولاش میترسیدم ملین زیاد میخوردم. بعد دوره نقتهت اتفاقا برعکس جمعتر میشه دهانه مقعد. اصلا قرار نیست ادم بی اختیاری بگیره! کی این حرفو بهت زده! خیلی حرف اشتباهیه! تازه بعد عمل به هیچ عنوان دیگه حق نداری رابطه مقعدی داشته باشی. اینو روزی که ازدواج کردی به شوهرت بگو. بگو من عمل بواسیر داستم نمیتونم رابطه از پشت داشته باشم. اصلا هم عیب نیست که بواسیر داشتی. یعنی فکر بد در موردت نمیکنن که معذب باشی بگی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلیا آخه میگن بی اختیاری میگرن بعد عمل.شما نداشتی؟ با لیزر عمل کردی یا معمولی؟
اون بی اختیاری اثر عملشون نبوده مطمئن باش. دلیل دیگه ای داره نرفتن پی اش. شایدم بعد عمل کردن رابطه از پشت داشتن که بی اختیاری گرفتن. جراح من یه پیرزن بود که عمری این جراحی کارش بود. روزی حداقل ۵ یا ۶ تاعمل اینطوری داشت بعد به من میگفت من تا حالا بیماری به وخامت حال تو نداشتم.میگفت پشتت یه جای سالم نداره. تازه من چون تنگی دهانه مقعد داشتم برام بازشم کرد. چرا من بی اختیاری نگرفتم؟!!!!! مطمئن باش بی اختیاری از عوارض عمل نیست. یا خودشون یه مشکل دیگه داشتن یا رعایت نکردن و رابطه داشتن. در مورد عمل دیگه فکر نمیکنم هیج جا دستی انجام بدن. الان همه با لیزر انجام میدن. شما هم حتما با لیزر انجام بده
ی سوال تروخدا هرکی میدونه جوابمو بده روی سوراخ مقعد ی خطه وقتی بازش میکنی مثل اینه که قاچ خورده بنظرتو بواسیره؟
💋 ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗. 💟برماگذشت نیک وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖. 💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤ 💘دست خالی که نمیشود به پیشواز خاطره رفت ! من هم وقتی چمدانم پر از گریه شد راه میافتم …❤
نه بابا! موقعی که نامزد بودن میتونه بگه. آخه آدم تو نامزدی تو تحریمه این فکرا به سرش میزنه. برا اون موقعش گفتن. یا وقتایی که زن پریوده و شوهر رابطه میخواد
اولین هفته دردم زیاد بود ولی میتونستم برم توالت خودم. اگه به توصیه دکترت خوب گوش کنی هرروز نسبت به ر ...
میشه لطفا جواب منم بدید؟ممنون میشم
💋 ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗. 💟برماگذشت نیک وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖. 💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤ 💘دست خالی که نمیشود به پیشواز خاطره رفت ! من هم وقتی چمدانم پر از گریه شد راه میافتم …❤
ی سوال تروخدا هرکی میدونه جوابمو بده روی سوراخ مقعد ی خطه وقتی بازش میکنی مثل اینه که قاچ خورده بنظر ...
نه شقاقه. تا عفونت نکرده و بوش بلند نشده ببر به جراح عمومی نشونش بده اگه عفونت نکرده باشه با پماد خوب میشه اگه عفونت کره باشه با لیزر عملش میکنن خوب میشی. بواسیر انگار که یه چیز اضافه ست چسبیده به مقعد
بچه ها راسته بعد عمل برمیگرده بعد باید بری جراح عمومی؟
برا عمل بواسیر همیشه باید بری پیش جراح عمومی. ده درصد عملهای بواسیر برمیگرده. من یکی رو دیدم سه بار عمل کرده بود و باز برگشته بود. ولی برا من که خداروشکر برنگشت. اگه بخواد برگرده معمولا تا یه سال بعد عمل دوباره ظاهر میشه. من از عملش راصی بودم و اگه چند بارم برگرده عین خیالم نیست باز میرم عمل میکنم
نه شقاقه. تا عفونت نکرده و بوش بلند نشده ببر به جراح عمومی نشونش بده اگه عفونت نکرده باشه با پماد خو ...
عزیزم بوی چی؟ببخشید تروخدا من اینقدر سوال میکنم