2777
2789
عنوان

چرنوبيل

545 بازدید | 27 پست

واقعا سريال چرنوبيل فوق العادست

البته شايد فصل بعديشو نبينم چون سياسى ميشه ديگه

من پارت علميشو دوست داشتم كه چى شد كه حادثه چرنوبيل اتفاق افتاد 

و سر كسايى كه نزديك تشعشع بودن چ بلايى اومد ( اگه باردارين يا حالتون بد ميشه به هيچ عنوان نگاه نكنين اصلا )

خدايا چطور اين دنيا رو افريدى كه يه اتم اورانيوم كه حتى به چشم ديده نميشه ميتونه يه آسيا رو نابود كنه

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر اسمش آشنا  مینی سریال درسته؟

درسته

راجع به حادثه چرنوبيله

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
ایران ساخته ؟ 

😐😐😐😅😅

من تو یه سایت ماجرا شو خوندم خیلیییی جالب بود و همینطور غم انگیز

تصويرى يه چيز ديگست اگه باردار نيستى ببين

ایران ساخته ؟ 

ایران کاندو ساخته🤣😍

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
امیدوارم چنین بلایی سر خودمون نیاد    

ما شهر نزديك نيروگاهيم

قبلا فكر ميكردم اگه طورى بشه فقط ما نزديكا ميريم رو هوا

ولى كل خاورميانه گرفتار ميشه 

حالا سریالشو کجا دیدی؟

من دانلود كردم ولى آنلاين هم ميتونى ببينى از نماشا و ..

شبکه یک ساعت 11هرشب نشون میده    

آره آخرشم اون مرده كيه كه هميشه شهيد ميشه همون پاش ميره رو مين 😂