2777
2789
عنوان

چرنوبيل

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتخاب بازیگراش عالیییی بود همینطور فیلمبرداریش😍

من عاشق لوگاسف شدم

اسماشون فقط 😂😂😂

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
خب چیه مگه؟ ببین من میدونم قضیه چرنوبیل چیه. فقط متوجه نشدم ایران ساخته روسیه ساخته یا یه جای دیگه ...

نه عزيزم ايران نساخته

والا زبونشون كه بريتيشه ولى نميتونم اطمينان بدم ساخت انگليس باشه

از شبكه HBO ( همون شبكه اى كه گيم اف ترونز رو پرزنت ميكرد ) پرزنت شده

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
اگ اهل سریالی money hiestهم ببین خیییلی قشنگه

اونم علمى تخيليه؟ من عاشق علمى تخيليم

میبینم حتما مرسی خیلی از جور چیزایی واقعی دوست میدارم تا تخیلی 

منم همينطور

علمى و علمى-تخيلى دوست دارم

مثل فيلم passengers كه هم علمى بود هم تخيلى

یه مقدار از حادثه شو خوندم قلبم گرفت فیلمشو ببینم باید آمبولانس خبر کنم 

اگه ميبينى نميتونى نبين چون بلايى كه سر بدنشون مياد خيلى واضح به تصوير كشيده شده