2777
2789
عنوان

یه چیزی بگم

464 بازدید | 61 پست

اگه شوهرهای مردم این مردهایی هستن که آدم هرروز توی خیابون میبینه ولله صدی نود تحفهٔ نطنز نیستن که دخترا بخوان برن گولشون بزنن. :))) 

از طرف دیگه، چجوری تحمل میشه کرد زندگی‌ای رو که هرلحظه میترسی یکی بیاد شوهرت رو ببره؟ چجوری زندگی‌ای رو میشه تحمل کرد که یک ذره به زیبایی خودت و تعهد همسرت احترام نمیذاری و اعتقاد نداری؟

در نهایت هم اگه مشکل با حجابه، ولله من یکی از همین بی‌حجاب‌هام. دارا و دکتر و مهندس و خوش‌بر و روی مجردش رو رد کردم که هرروز داره تکست میده شاید جواب بدم، آدمی که زن داره و هشتش گروی نه‌شه و شکمش سه متر جلوتر از خودش میاد توی اتاق به چه درد من میخوره آخه که هرچی از دهنتون درمیاد به بی‌حجاب‌ها میگید؟ از قدیم گفتن کلاهت رو سفت بچسب همسایه‌ت رو دزد نکن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من قبلا چادرم میزدم خانوما چش غره میرفتن جاشونو با شوهراشون عوض میکردن چ برسه ب بی حجابا اصن ی گونه هایی از خود شاخ پنداری و شوهر شاخ پنداری دیده شده ک حد نداره ...نگم براتتت

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

خانم دزده دور از جون شما میاد چه کمیم یه فحش به شوهره میدیم یکی به خانمه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

والا من قبلا چادرم میزدم خانوما چش غره میرفتن جاشونو با شوهراشون عوض میکردن چ برسه ب بی حجابا اصن ی ...

واقعاً. 😂

منم قبلاً بچه بودم باحجاب بودم همین وضعیت بودم.