2821
2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 61 پست
من خودم رو کالا نمیدونم که واسه اندامم قیمت بذارم عزیزم. شاید مشکل از نگاه شماست. به علاوه، مردهای ا ...

مشكل از نگاه نيست شما چيزي داري كه مردا ندارن عرضه ميكني چون دوست داري نشونش بدي پس كالا كردي خودتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا مخصوصا تو نی نی سایت بی حجابی هم افتخار محسوب میشه😯😯

من افتخار نمیکنم. سبک زندگی‌ایه که با فکر انتخابش کردم. به کار کسی کاری ندارم و دوس دارم کسی به کارم کار نداشته باشه. و اینکه نه تبلیغش میکنم نه هیچ چیز دیگه. فقط از توهین خوشم نمیاد. 

بعضیا فکر میکنند شوهرشون پادشاهه همه میخوان بدزدنشوت😂😂

سوال من هم همینه این مرد پادشاه که نیست اگه مرد هم بود به زن و بچه خودش وفادار میموند پس چرا یه عده میرن سراغش؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حالا ميگين تو خارج فلان بهمان تو خارج به رابطه با يكي ديگه هم حساس نيستن شما كه زندگي صدتا آدم چه مت ...

انقدر جوش نزن خانوم جون. عقل من بیشتر ازیناست که نگران این چیزا باشم. 😘

چرا من هیچ وقت تاحالا حتی از ده کیلومتری ذهنم هم رد نشده که یکی چشمش به شوهرمه؟🤔🤔🤔🤔

چون فکرت بالغه چون اعتماد به نفست خوبه چون عقده نداری و ......

والا اینجا اکثرا توهم دارن ما که بیحجابیم میخوایم شوهرشونو از دستشون بگیریم شما استثنایی اولین باره همچین نظری میبینم 

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...
درست میگید، چون تجربه ندارم نظری نمیدم. 

من دیگه فک کنم زیادی روشنفکرم اگه چیزی یا کسی رو ببینم که به دلم بشینه وخوشم بیاد ازش به شوهرمم نشون میدم😅😅

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤
چون فکرت بالغه چون اعتماد به نفست خوبه چون عقده نداری و ...... والا اینجا اکثرا توهم دارن ما که بی ...

آدم تکلیفش با بیحجاب مشخصه اونی که نا مشخصه آدمیه که ظاهرا با حجابه و چادری لازمه بگم من خودم چادریم و از یه چادریخاکی صربه خوردم همینطور جاریم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چون فکرت بالغه چون اعتماد به نفست خوبه چون عقده نداری و ...... والا اینجا اکثرا توهم دارن ما که بی ...

توی تاپیکای من برن پایین اولین بار که عضو شدم اینجا بین دوتا خواستگار مردد بودم. کاش برن بخونن در مورد چی مردد بودم و ردش کردم، کاش بدونن همین یه دونه هم نبوده، خیلی بیشتر از اینا بوده. آخه چی یه مرد زن‌دار برای من میتونه جذاب باشه؟ مردی که به همسرش احترام نمیذاره برای من انقدر نمی‌ارزه که جواب سلامش رو بدم یا حتی تف توی صورتش بندازم. 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز