2821
2789
عنوان

یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 61 پست
آدم تکلیفش با بیحجاب مشخصه اونی که نا مشخصه آدمیه که ظاهرا با حجابه و چادری لازمه بگم من خودم چادریم ...

حیا و وجدان به چادری بودن یا نبودن نیست اینو خیلیا متوجه نمیشن . بی حجاب داریم که از صد تا با حجاب متین تره ولی اعتقادی به حجاب نداره

بین جمعی که نشستند قضاوت بکنند ؛ کاش میشد که کمی هم به خدا جا برسد...
توی تاپیکای من برن پایین اولین بار که عضو شدم اینجا بین دوتا خواستگار مردد بودم. کاش برن بخونن در مو ...

کاش همه اینطوری فکر میکردن ولی نمیکنن زنی که تک میزنه تا زن طرف نفهمه شما بگید خراب نیست چیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

توی تاپیکای من برن پایین اولین بار که عضو شدم اینجا بین دوتا خواستگار مردد بودم. کاش برن بخونن در مو ...

اینو که متوجه نمیشن . فقط فکر میکنن اونا مروارید صید کردن و ما انگشت به دهان موندیم و منتظر فرصتیم ازشون بدزدیم  

چون فکرت بالغه چون اعتماد به نفست خوبه چون عقده نداری و ...... والا اینجا اکثرا توهم دارن ما که بی ...

بخدا تو همین تاپیک به ذهنم اومد چرا تا حالا اینجوری نبودم ..شاید هم واقعا چون چیزی ندیدم بعضیا از کاه کوه میسازن میخوان جو بدن میگن فلانی اینجوری نگاه کرد اینو گفت چشمش دنبال شوهرمه

اینو که متوجه نمیشن . فقط فکر میکنن اونا مروارید صید کردن و ما انگشت به دهان موندیم و منتظر فرصتیم ا ...

این شماره های توی گوشی مرد متاهل مال خانم ها نیست پس کیه شما نه ولی اونا دنبال دزدیدن این مروارید نه لجن هستن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بخدا تو همین تاپیک به ذهنم اومد چرا تا حالا اینجوری نبودم ..شاید هم واقعا چون چیزی ندیدم بعضیا از کا ...

مارگزیده از ریسمان سیاه سفید میترسه

این شماره های توی گوشی مرد متاهل مال خانم ها نیست پس کیه شما نه ولی اونا دنبال دزدیدن این مروارید نه ...

اونا اره حتما همینن که شما میگی . بحث الان اینه که صرفا پوشش نشانه خراب بودن یا نبودن خانمها نیست که برای خودتونم ثابت شده که میگید چادری بود کسی که وارد زندگیتون شد .

اونا اره حتما همینن که شما میگی . بحث الان اینه که صرفا پوشش نشانه خراب بودن یا نبودن خانمها نیست که ...

من اصلا بحث پوشش ندارم و به خودم اجازه دخالت نمیدم بحثم سر اینه که همه خانم هایی که به بعصی خانم ها و شوهراشون شک دارن متوهم نیستن

اینو که متوجه نمیشن . فقط فکر میکنن اونا مروارید صید کردن و ما انگشت به دهان موندیم و منتظر فرصتیم ا ...

باورشون شده شوهر نیست و شوهر کردن هنر خیلی خاصیه که از هرگسی برنمیاد. 😂

بخدا تو همین تاپیک به ذهنم اومد چرا تا حالا اینجوری نبودم ..شاید هم واقعا چون چیزی ندیدم بعضیا از کا ...

اونها اشتباه میکنن عزیزم. مثل یه خانوم تمام و کمال به زندگی‌ت برس و ازش مراقبت کن ولی فکرت رو مشغول چیزای عبث نکن. ارزشت بیش از اینهاست. 

من اصلا بحث پوشش ندارم و به خودم اجازه دخالت نمیدم بحثم سر اینه که همه خانم هایی که به بعصی خانم ها ...

آخه من خیلی دیدم که زندگی‌شون در صلح و صفا بوده و شوهره واقعاً آدم سربه‌زیری بوده ولی بیخود از باد هوا میترسیدن. روی صحبتم با اونها بود. رنج شما محترمه و قطعاً هرکس باعث این رنجه محکومه. 

آخه من خیلی دیدم که زندگی‌شون در صلح و صفا بوده و شوهره واقعاً آدم سربه‌زیری بوده ولی بیخود از باد ه ...

کسی که اینطوریه قطعا باید به فکر درمان باشه چون هم خودش هم بقیه رو آزار میده

2790
2823
2791
2779
2792