2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

73 بازدید | 7 پست

سلام خواهشا فقط نگید که واسه عشق و عاشقی زوده یا فراموشش میکنی فقط راهنماییم کنید

۱۸ سالمه و ۳ سال و نیم پیش با یه پسری اشنا شدم و متاسفانه رفیق شدیم باهم خوب بودین تا یکی از رفیقام رفت باهاش و دوست شدن اما بعد یک ماه تموم کردن اون اقا پسر هی پیام می داد و من چون عاشقش بودم هر دفعه قبولش میکردم تا یه مدت بعد به یکی از دوستان نزدیکم پیام داد که چون من(خودش)خرابم و بدم نمیخام(من)خراب شم واسه این رفته اما هر دفعه منو میبینه بهم لبخند میزنه و همیشه هم احترامو داره و حتی واسه ۵ دقیقه دیدنم چند وقت پیش ساعت ۱ شب اومد ببینتم و از دور ببینتم بهم میگه دوسم داره و الانم برگشته عقلم میگه با توجه به تجربه تلخ گذشته رهاش کنم اما قلبا دوسش دارم به نظر شما حسش چیه من چیکار کنم؟ممنونم

خدایی مهربانتر از حد تصور

١٥ سالگي ارتباط با پسر داشتي!!؟؟؟؟؟ 😑😑😑

تو الان از من بيشتر تجربه داري بيا منم راهنمايي كن 😰😅😅

اين چه وضع جامعه هست والا خارجش از اين خبرا نيست 😤😤😤🤨

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بیخیالش شو عزیزم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان