2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نمیکنم فزقی داشتهوباشن ، هر دو دولتس هست و شلوغ و اکثر کادرشون کاراموز و ...هستن

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 

شفا ک خوبه ،بعثت هم خوبه من عمل داشتم اونجا واقعا کادرش خیلی عالی رسیدگی میکردن ،دولتیا هم که شبیه ب همن اگه بیمه داری شیراز از همه جا ارزون تر درمیاد،اما دولتین دیگه شلوغن و بی توجهی پرستارا کلافه میکنه ادمو

😎
شفا ک خوبه ،بعثت هم خوبه من عمل داشتم اونجا واقعا کادرش خیلی عالی رسیدگی میکردن ،دولتیا هم که شبیه ب ...

نمیدونم چیکار کنم 

گیجم

از ی طرف میگم این همه پول خرجش کنم ارزش داره؟؟؟ همش ی شبه

از ی طرف اینک دکتر خودم هس فقط خوبه تو خصوصیی

نمیدونم چیکار کنم  گیجم از ی طرف میگم این همه پول خرجش کنم ارزش داره؟؟؟ همش ی شبه از ی طرف ا ...

اگه میخوای سزارین بشی ک دولتی هم بری سخت نیست واست چون بیهوشی و بعدشم همراه میزارن بمونه پیشت کمکت میکنه  اما واسه طبیعی اصلا دولتی نرو من خودم تو مسلمین  بودم داغون شدم هم جسمی هم روحی اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم واسه طبیعی بری دولتی

😎
چراااا  اونوقت هم ک دکتر هس

نه دکترت تو دولتی نمیاد ماما میاد اونم هر ماامایی ک شیفتش باشه کلا رفتارشون خوب نیست مدارا نمیکنن با زائو من سنمم کم بود بیشتر وحشت کرده بودم ازشون بعدم نمیزارن همراه شب بمونع پیشت و واقعا سخت میگذره من پشیمونم از زایمان طبیعی تو دولتی

😎