2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو رو خدا اگه کسی میدونه کمک کنه که یک ماهی میشه هرچی شامپو صابون و پماد میزنم فایده نداره 

برین متخصص پوست تا بذاتون داروی ساختنی تجویز کنه والی مقاوم به درمان میشه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

لباس زیرهاتو جدا بشور با صابون و محلول دتول یا سرکه سفید ضد عفونی کن .برای جاهایی که قارچ زده پماد کلوتریمازول و بتامتازون قاطی کن بزن زو  از بین میره 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
ممنونم از راهنمایی هاتون

چیشد درمان شد قارچ تون منم صورتم و گردنم قارچ زده چکار کنم

۹۹/۹/۹به آرزوم نرسیدم ولی ۹۹/۱۰/۳۰به آرزوم رسیدم واای خدایا عاشقتم اصلا باورم نمیشه :)ارزوی خوشبختی و سلامتی میکنم به همه آدمای روی زمین     

باعرض ادب و احترام☺️ ب دوستان عزیزم❤️

بنده نماینده رسمی شش برند معتبر👍 لوازم آرایشی و بهداشتی هستم ک شامل : 

ام ان دی. سوپر استار . آروماتیک. الن بیوتی. بلک بری و مورال آپ میشه🤩🤩

این محصولات دارنده ی نشان سیب سلامت و مجوز وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هست 🥰

اگر مشکلات پوستی دارین 😔

اگر برای موهاتون مشکلی پیش اومده و یا ناخن هاتون.. مطمئن باشید بامشاوره ی تخصصی 😇 اون محصولی رو ک راهکار مشکل شماست بهتون ارائه خواهم داد🌸🌸

کوچولوهای نازنین روهم فراموش نکردیم👼🏻 هدف ما رضایت شماست💐💐💐

با قیمتهایی کمتر از تصور😍😍. https://chat.whatsapp.com/E24IawFb47SK7Z6yvNRCha

چیشد درمان شد قارچ تون منم صورتم و گردنم قارچ زده چکار کنم

عزیزم منم صورتم قارچ های سفید زده چندین تا.‌

برا شما رفع شد ! چطوری ! و چقدر طول کشید

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍

قارچ‌ چطوری میشه بچه ها؟؟ چه علایمی داره؟ 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول