2777
2789
عزیزم منم صورتم قارچ های سفید زده چندین تا.‌ برا شما رفع شد ! چطوری ! و چقدر طول کشید

من رفتم پیش دعانویس دو بار دعا خوند بعد یک ماه کم رنگ‌شدن جدی‌میگم

۹۹/۹/۹به آرزوم نرسیدم ولی ۹۹/۱۰/۳۰به آرزوم رسیدم واای خدایا عاشقتم اصلا باورم نمیشه :)ارزوی خوشبختی و سلامتی میکنم به همه آدمای روی زمین     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لباس زیرهاتو جدا بشور با صابون و محلول دتول یا سرکه سفید ضد عفونی کن .برای جاهایی که قارچ زده پماد ک ...

سلام دوست عزیز منم قارچی شدم تو کشاله رانم در این مورد تجربه ای دارین؟؟

سلام دوست عزیز منم قارچی شدم تو کشاله رانم در این مورد تجربه ای دارین؟؟

من 5 سال هست که درگیر قارچ پوستی قسمت ران و سینه ی پام شدم،

چند سال اول سهل انگاری کردم و قارچ مقاوم شد، هرچی پماد کلوتریمازول و قرص ایتراکونازول استفاده کردم فایده نداشت(چونکه ریشه دار و مقاوم شده بود)،ناگفته نماند که قسمتهایی که جدید قارچ زد با محلول کلوتریمازول+تریامسینولون ان ان بلافاصله از بین رفت و دیگه برنگشت،

من به تجربه ی خودم پماد ساختنی ساختم با ترکیب « پودر اسپند+پودر پونه+ پودر آویشن+ محلول کلوتریمازول+ پماد تریامسینولون» روزی سه بار قسمتهای مبتلا رو با این پماد ماساژ دادم، در عرض دو روز قارچ از بین رفت ولی باز هم میگم هرچی زودتر درمان بشه به راحتی به محلول کلوتریمازول و پماد تریامسینولون ان ان جواب میده و ریشه کن میشه

دوستان از هر نظر پماد برای قارچ زدم ولی اثری نداره در قسمت کشاله ران با توجه به تعریق و رطوبت دچار این بیماری شدم که در ناحیه بین مقعدی و زیر آلت و بیضه هر پمادی هم بگید استفاده کردم آخرین بار هم نوره و حنای بیرنگ استفاده کردم که در آن ناحیه زخم ایجاد شد و پخش شد آیا واقعا این ترکیب بدتر میکنه بعدش خوب میکنه؟واقعا نمیدونم چیکار کنم

دوستان از هر نظر پماد برای قارچ زدم ولی اثری نداره در قسمت کشاله ران با توجه به تعریق و رطوبت دچار ا ...

شوهر منم 3 ساله قسمت کشاله ران قارچ زده هی پماد میزنه خوب میشه باز دوباره برمیگرده قرص کلوتریمازول ،شامپو ضد قارچ، محلول دست ساز هرچی میزنه خوب نمیشه