2777
2789
عنوان

کیاخیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری تونستی باهاش ازدواج کنی

ادم بايد ي جاهايي كوتاه بياد..اگه اون طرف يه دختر بود هيچوقت عشقمو نميبخشيدم اما فهميدم طرف بايد ببخشي يه زن خراب بود شوهر داشت و با صد نفر بود حالا اونم پسره شايد دست خودش نبوده

ادم بايد ي جاهايي كوتاه بياد..اگه اون طرف يه دختر بود هيچوقت عشقمو نميبخشيدم اما فهميدم طرف بايد ببخ ...

اتفاقامن اگ جات بودم کات کرده بودم فرقی نداش خراب یا دختر خیانت خیانته فرقی هم نداره هرچقدرم دوسش داشتم 

والا من کسی ک عاشقش بودم و اونم همچین حسی داشت رو بخاطراینکه سعی کرد امتحانم کنه ولش کردم و گفتم بای

ببین اگه میتونی جدا شو اما اگه نمیتونی به هر دلیلی جدا بشی بیخیال باش دنبال مچ گیریش نباش سرتو بنداز ...

یه سال فهمیدم قیدبچه دارشدنوچندماه خوب میشه دوباره نفربعدی اوایل فقط بازنادرحدمکالمه وچت بودمنم میرفتم کلاسای مختلف سرموگرم میکردم ولی این باریکی تاروابط جنسی هم پیش رفته دیگه خسته شدم واقعانمیکشم گفتن حرفاخوبه ولی توعمل ادم داغون میشه دیگه منفجرشدم دعواکردم سه ماهه قهرم نمیدونم برگردم به زندگی یاطلاق بگیرم ازوقاحت وپررویی شوهرم بیشترحرصم میکیره اشتباه کردم نبایدبه روش میاوردم مدرک محکم گیرمیاوردم الان همه میگن شوهرتوکه خوب بوددیگه خبرندارن من ظاهرسازی میکردم 

فقط خدا❤️❤️❤️
ادم بايد ي جاهايي كوتاه بياد..اگه اون طرف يه دختر بود هيچوقت عشقمو نميبخشيدم اما فهميدم طرف بايد ببخ ...

عاشقش بودم واونم باپیام های عاشقانه اش میگفت دوسم داره عشق قشنگی داشتم خالصو پاک رابطه مون درحد پیام و همدیگه رو دیدن بازی کردن حرف زدن بود 

ولی سعی کرد باخط غریبه امتحانم کنم منم فراموش کردم 

دلم فقط برای اون روزای باهم بودنمون تنگ شده ولی این کارش نابودم کرد

خیلی سخته اینجور وقته بدونی شوهرت اینکارستو تو براش زندگیشو جمو جور کنی 😐

سخته ولی وقتی نمیتونه طلاق بگیره چاره دیگه ای هست ؟ هر کاری کنه اول از همه دودش تو چشم خودش میره

یه سال فهمیدم قیدبچه دارشدنوچندماه خوب میشه دوباره نفربعدی اوایل فقط بازنادرحدمکالمه وچت بودمنم میرف ...

اگه میتونی طلاق بگیری حتما اینکارو بکن اما اگه نمیتونی برگرد به زمدگیت و اصلا به روی خودت نیار و سعی کن دنبال این نباشی که بفهمی کاری میکنه یا نه

چندسالتونه اهل کجایین.خیلی سخته الهی

۲۷سالمه سخت برای یه لحظه است خدابرای هیچ بنده اش نخوادتازه خانواده شوهرم همچین پشتش وایسادن میگن وای پسرمافرشته است پاکه وای وقتی نمی تونم ثابت کنم اتیش میگیرم 

فقط خدا❤️❤️❤️
منو شما هم همون کار رو بکنیم و خیانت کنیم مردا میبخشن؟!

ن اما خب بايد اينو قبول كنيم كه اونا مردن و ما يه زن...وقتي قبل از عقد ازمايش ميگيرن فقط از دختره از پسر ازمايش نميگيرن چون اونا ي مردن😔