2777
2789
عنوان

کیاخیانت دیدن

1893 بازدید | 45 پست

سلام میدونم موضوعم تکراری ولی توروخداکمکم کنیدازلحاظ روحی داغونم نمیدونم چی کارکنم شوهرم بهم خیانت میکنه می خوام جداشم ولی طلاقم نمیده خسته شدم میترسم ازبعدطلاق بچه ندارم دوساله ازدواج کردم ولی بازم میترسم ازحرف های دیگران نمیدونم چی کارکنم 

فقط خدا❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه میتونی جدا شو اما اگه نمیتونی به هر دلیلی جدا بشی بیخیال باش دنبال مچ گیریش نباش سرتو بنداز پایین زندگیتو بکن هر جی کمتر بدونی کمتر اذیت میشی و سعی کن به خاطر خودت خوش باشی و تا میتونی بچه دار نشو

خيانت خيلي سخته هيچوقت از ياد ادم نميره.عشقم پارسال همين موقع بهم خيانت كرد تو گوشيش عكسشو با يه زن ديدم البته ازاون زن خرابا ك با صدنفرن بودا...ولي تاالان از يادم نرفته ..الان باهم نامزديم ولي هميشه بهش شك دارمو دست خودمم نيس.

ببین اگه میتونی جدا شو اما اگه نمیتونی به هر دلیلی جدا بشی بیخیال باش دنبال مچ گیریش نباش سرتو بنداز ...

خیلی سخته اینجور وقته بدونی شوهرت اینکارستو تو براش زندگیشو جمو جور کنی 😐

خودت باش😎مگه خودت چشه 

ولي دركت ميكنم خيلي خيلي سخته ب كسي ك دوسش داري اعتماد نداشته باشي.عزيزم ي جاهايي بايد كوتاه بياي الانم بهتره بيخيال بشي ب طلاق فكر نكن بعداز طلاق خونه بابا جهنمه..خدا جفتمونو صبر بده فراموش كنيم....