2789

من امروز باید میشدم نشدم هنو 

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب موقع شدم چون قرص تنظیم میخورم

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

نشدم

۵ روز عقب انداختم

جلوگیریمم مطمئن بود 

چهارشنبه آز دادم مثبت بود 

دیروزم آز دادم جای دیگه مثبت بود 

شنبه میرم سنو و دکتر ببینم کمکم میکنه !

اگه نکرد به دکتر عمه م رو میزنم قرص میگیرم

هی بدبختی

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

من قرص میخورم به موقع شدم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من چندین ماهه دوفاستون میخورم و سرموقع میشم این ماه 5روزه گذشته خبری نیست هنوز 😢

وای خدا😍ایشالله مثبته 

تورو خدا واسه منم دعا کن

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
وای خدا😍ایشالله مثبته  تورو خدا واسه منم دعا کن

ان شالله ک برا شما مثبت باشه عزیزم

ولی من فریز کردم تا 40روز رابطه ای نداشتم ک بخام باردار باشم، ازین میترسم باز بهم خورده باشن هورمونام😢