2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی نفرینش میکنم چون اصصصلا دیگه دوسش ندارم..دلم میخواد بمیره و من راحت بشم..دلمو سیاه کرده...با ...

من دیگه متنفرم نیستم ازش فقط بی حسم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خدانکنه ..عزیزم اینا باید ی زنی دچارشون میشد که روزگارشون سیاه کنه نه من و تو ک انقد بدیختیم...فقط م ...

دقییییییییقا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
هوم باید ی فکر اساسی کنم اینجور نمیشه😔

ببین شنید جنگ اول به از صلح اخر منم میگم ای کاش این دعوا جدیتامو همون موقع انجام میدادم دخالت عصبی همه چیو همون موقع میگفتم درست میکردم منم هی صبر کردم شاید درست شه ولی نشدددد اخرسرم ادم بده من شدم 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
عین من شایدم کرده باشیم ولی دیگه انقد نیست که اینطورشه 😢😢😢برامن مثلا سر مبلم این لینجا اونجا دعوا ...

منم همش خودمو سرزنش میکنم میگم حتما مشکل ازمنه ولی بازمیگم هرکاریم کنم لایق اینهمه بی محبتی وآزارواذیت نیستم

طرز فکرتون چی چیه

یعنی چی؟؟در چه مورد میگی طلاق بگیریم تمام؟یا درمورد رفتارمونه؟

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
عزیزم زندگی ک الکی نیست..مگه گوجه و بادمجون خریدنه که اگه بد بود پسش بدیم؟ باید ادم صبر کنه ببینه چی ...

اره والا طلاقم خیلی سخته😔

نه عزیزم....یعنی اینکه هر سه تاتون دارین میسوزین و میسازین مردای احمق زیادن...جسارت نکردم عشقم

اها اره ولی میدونی شرایط سختیه سنمونم کمه جامعه رو که میبینی خانواده ها راحت پذیرایی طلاق نیستن نمیدونم مشکل مالی مهر مطلقه خوردن اینا سخته 

اها اره ولی میدونی شرایط سختیه سنمونم کمه جامعه رو که میبینی خانواده ها راحت پذیرایی طلاق نیستن نمید ...

من خانوادم که اصراربه طلاق دارن البته نمیدونم تودلشونم راضین یانه ولی خودم ازطلاق خیلی میترسم