2777
2789
اها اره ولی میدونی شرایط سختیه سنمونم کمه جامعه رو که میبینی خانواده ها راحت پذیرایی طلاق نیستن نمید ...

چون بچه ای فکر میکنه مصیبته...من نصف دوستام طلاق گرفتن بعد از یکی دو سال عروس شدن...باورتم نمیشه با پسرای مجردم ازدواج کردن

مگه چن بار ب دنیا میای ک بخای بسوزی و بسازی

خودت رو دوست داشته باش❤
منم همش خودمو سرزنش میکنم میگم حتما مشکل ازمنه ولی بازمیگم هرکاریم کنم لایق اینهمه بی محبتی وآزارواذ ...

منم  هی میگم شایدمنم مشکل ولی دقت میکنم اونه من شاید 30 درصد ولی 70 درصد اون مشتاق دعوا جنگه فحش دادن داد زدنه از اینور دهن بین عصبی بودنو دخالت خانواده هاشو فامیلاشم یه طرف .میدونی شوهرمن تو ظاهر خوبه پیش مردم ولی خونه اخلاق نداره کافیه چیزی برخلاف میلش باشه

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چندین باربهش گفته بودم نیاد توتاپیکام چون میدونستم تهش دعوامون میشه

ميدونستي هرفردي كه به ديگري لفظي كه شما بكار بردي رو بگه تا چهل روز دعاش به خدا نميرسه؟

شما دلت حريم خصوصي ميخواد گروه وات س اپ ،ت ل گ را م هست اينجا ملك شخصي شما نيست كه بگي تو نگاه كن تو نكن يك فضاي عمومي 

بنظر من چوب اين رفتار هارو شما ميخوري وگرنه ما ك صدرصد تاپيك رو ترك ميكنيم وميريم 

همونجوري ك تو زندگيت داري شكست ميخوري 

فقط خدا چشمات رو باز كنه يعني حس ميكنم جز خدا هيچكس توان كمك بهت رو نداره اينقدر از فضا دوري. 

باي

منم  هی میگم شایدمنم مشکل ولی دقت میکنم اونه من شاید 30 درصد ولی 70 درصد اون مشتاق دعوا جنگه فح ...

اره نامزدمنم...به قول معروف پیش مردم خودشیرینه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
ميدونستي هرفردي كه به ديگري لفظي كه شما بكار بردي رو بگه تا چهل روز دعاش به خدا نميرسه؟ شما دلت حري ...

خواهش میکنم دیگه تمومش کنید این بحثارو...دیوونه نیستم که بیخودی توهین کنم...وقتی برمیگردن میگن زر زیادی نزن چی بگم درجوابشون؟؟؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
رفتارت

میشه بگی کجاش؟چرا؟مشکل ما چیه؟

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
اره نامزدمنم...به قول معروف پیش مردم خودشیرینه

اره بیرون فقط خوبن

میشه بگی کجاش؟چرا؟مشکل ما چیه؟

نمیدونم داشتم جواب یکی از کاربرا رو میخوندم گفت طرز فکر تو واستارتر شبیه هست بعد تو گفتی مشکل کجاشه برام سوال بود که مگه طرز فکرتون چی بوده

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
نمیدونم داشتم جواب یکی از کاربرا رو میخوندم گفت طرز فکر تو واستارتر شبیه هست بعد تو گفتی مشکل کجاشه ...

عزیزم این حرفو من زدم و جوابش رو هم در پست بعدی گفتم..

منظورم این تفکر بود ک چرا همتون میخاین بسوزین و بسازین...همین

خودت رو دوست داشته باش❤