2777
2789
عزیزم منطقه ما کوچیکه😔همه مارو میشناسن..بابام ادم سرشناسیه..ای کاش عروسی نکرده بودم بی شک جدا میشدم

منم منطقمون کوچیکه همه میشناسن حرف پشت سر نمیدونم یه دلم میگه طلاق یه دلم میگه بمون

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسي تاپيك قبليت چه فحشاي ركيكي دادين به هم 😶😨فكر كنم قطع دسترسيت كنن

من چندین باربهش گفته بودم نیاد توتاپیکام چون میدونستم تهش دعوامون میشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
چقد شما دو تا طرز فکراتون شبیه فاطی۰۹ هستش خدا کمکتون کنه

عزیزم زندگی ک الکی نیست..مگه گوجه و بادمجون خریدنه که اگه بد بود پسش بدیم؟ باید ادم صبر کنه ببینه چی میشه..نلاش کنه برا درست شدنش..خراب کردن خیلیییییییی اسونه..این درست کردنه ک هتر میخواد...

اره واقعا شوهر منم خیلی عصبی و زود جوشه حرف همه قبول داره جز من خب من چجوری نزارم بره وقتی در خونه ...

😢😢😢😢😢به خانوادت بگو نمیدونم تهدیدش کن شوهرمن یبار رفت 2 صب اومد  دعوا کردم اشتیم نمیکردم گفتم بی غیرتی باشه برو منم از فردا میرم با دوستام گفت چه دوستی گفتم پسرر توکه غیرت نداری تاالان منو تنها گذاشتی یه جنگ به پا کردم ولی درس شد

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
اوف براتو بدتراز مال منه برامن قهر نداره ولی صلحم نداره نمیدونم مخش تاب داره دنبال جنگه بحث دعواس هر ...

اره بابااین رسما عقده ایه دوماه قهرمیکنه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اخی...😔بابای منم ناراحتی قلبی گرفته رو من😔خدا منو مرگ بده راحت بشم😔😭

بابای منم😔

چقد شما دو تا طرز فکراتون شبیه فاطی۰۹ هستش خدا کمکتون کنه

چرا یعنی ما مشکل داریم؟؟؟