2777
2789
اخی...😔بابای منم ناراحتی قلبی گرفته رو من😔خدا منو مرگ بده راحت بشم😔😭

مامان منم تپش قلب غصه میخوره  خدا نکنه منم میگم امروز میگفتم ایشالله بمیرم هم تو هم خانوادت راحتشین بری یه زن بگیری پدرتو دربیاره 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
عزیزم ادم منطقی ای نیستش اصلا...فقط بلده قهرکنه منم دیگه ولش کردم ببینم خودش کی برمیگرده دیگه خنثی ش ...

خواهش میکنم گلم

انشالله ک مشکلتون حل بشه🙏❤

🌺اللهم صلی علی محمد و آله محمد و عجل فرجهم🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عین من ای خدا وای من دلمم نمیاد اینو بگم سپردم به خدا😢😢😢

من خیلی نفرینش میکنم چون اصصصلا دیگه دوسش ندارم..دلم میخواد بمیره و من راحت بشم..دلمو سیاه کرده...با من بخث میکنه دعوا بشه بره بشینه تا صبح با رفیقاش قلیون کشیدن منم توو  خونه تنها

نمیدونم چرا خدا منو نمیبینه..واقعا من چ کاری کردم ک سزاور اینجور زندگی شدم

اره شوهر منم همینه...دقیقا خود خود خودششش

اوووف چرا اینطورین؟؟نکنه مشکل ماییمم😢😢😢

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
مامان منم تپش قلب غصه میخوره  خدا نکنه منم میگم امروز میگفتم ایشالله بمیرم هم تو هم خانوادت راح ...

خدانکنه ..عزیزم اینا باید ی زنی دچارشون میشد که روزگارشون سیاه کنه نه من و تو ک انقد بدیختیم...فقط میسوزیم و میسازیم

من خیلی نفرینش میکنم چون اصصصلا دیگه دوسش ندارم..دلم میخواد بمیره و من راحت بشم..دلمو سیاه کرده...با ...

واییی نزار بره من هرچقدرم قهر کنیم جرعت تنها گذاشتن منو نداره چون میدونه یه لحظع ام نمیمونم الان قهریم ولی اون اونوره منم اینور از سرکارم مستقبم میاد خونه .ولی باز چه فایده نه خنده داریم نه عشق حال 😢😢شوهرمن دهن بین عصبی بودنش مشکله 😢😢با مامانش که دخالت داره  چندساله ازدواج کردیی

خدانکنه ..عزیزم اینا باید ی زنی دچارشون میشد که روزگارشون سیاه کنه نه من و تو ک انقد بدیختیم...فقط م ...

اره انشالله یه مشکلی براشون پیش بیاد تو خودشون عین مار بپیچن که انقد مارو اذیت میکنن بخدا نمیدونم چرا زنای ساده بدبخت گیر همچین ادمایی میوفتن 

واییی نزار بره من هرچقدرم قهر کنیم جرعت تنها گذاشتن منو نداره چون میدونه یه لحظع ام نمیمونم الان قهر ...

اره واقعا شوهر منم خیلی عصبی و زود جوشه

حرف همه قبول داره جز من

خب من چجوری نزارم بره وقتی در خونه منو پیاده میکنه خودش میره ۳،۴صبح میاد😔

بخدا من هرچی نشستم فکر میکنم میبینم کاری نکردم ک این اینجور میکنه...

عین من شایدم کرده باشیم ولی دیگه انقد نیست که اینطورشه 😢😢😢برامن مثلا سر مبلم این لینجا اونجا دعوا داره سر روغن سر خیلی چیزای کوچیک چرتتتتتتن