2777
2789
دقیقا منم همینجورم..شوهر منم دقیقا همینه

انقد که خودشو دست بالا میگیرن 30 چند سالشونه ولی انگار 3 سالشه بخدا عقل ندارن انگار ای خدا زندگیو زهرمار ما کردن 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
21 😢😢اره بقران دهن بینه بخدا سر چیزای خنده دار جنگ به پا میکنه بعد خودش هرکاری دلش خاست میکنه پیرم ...

همسن منی...درکت میکنم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام دعا کن😔بعضی وقتا هم میگم مشاوره میخواد چ دردی دوا کنه...این با مشاوره هم درست نمیشه..حرف هیچکس ...

چراخیلی تاثیرداره ناامیدنباش خدابزرگه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
ماهم تومرز طلاقیم الانم قهریم...یه مشاور خوب میشناسم تواسلامشهر دکتر انوشه ی نمیدونم چی(فامیلیش یادم ...

ععع وای خیلی بده ادم باکلی امید ازدواج میکنه بعدرمیبینه اصلا اون چیزی که فک میکنی نیست کلی تفاوت کلی دعوا ای خدا

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
انقد که خودشو دست بالا میگیرن 30 چند سالشونه ولی انگار 3 سالشه بخدا عقل ندارن انگار ای خدا زندگیو زه ...

دقیقا چون سنشون بالاس اینجوری زورمیگن

21 😢😢اره بقران دهن بینه بخدا سر چیزای خنده دار جنگ به پا میکنه بعد خودش هرکاری دلش خاست میکنه پیرم ...

منم شوهرم همینه دقیقا همین...کارای خودشو اصلا نمیبینه یا اینکه عیب نمیدونه...وقتی قهر میکنه میشه سگگگگ...خیلی کینه ای هس.سر هیچ و پوچ با خونوادم بده..هیچ مشکلی هم نبوده تاحالا بینشون...من خیلی زود میبخشمش وقتی میاد طرفم، ولی وقتی من میرم طرفش با وحود اینکه خودش مقصر بوده همش پسم میژنه

ععع وای خیلی بده ادم باکلی امید ازدواج میکنه بعدرمیبینه اصلا اون چیزی که فک میکنی نیست کلی تفاوت کلی ...

اره من که افسرده شدم

قربونت...هیچی عزیزم یخورده باکاربرا بحثمون شد قفلش کردم...پشیمونم ازحرفایی که زدم بهشون ولی خب یه لح ...

عزیز دلم بهت حق میدم.بااین مشکلاتی که داشتی بانامزدت یه کم عصبی شدی.چی حالتو خوب میکنه؟چرا نمیری دنبال چیزی که حالت خوب شه؟

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

برام دعا کن😔بعضی وقتا هم میگم مشاوره میخواد چ دردی دوا کنه...این با مشاوره هم درست نمیشه..حرف هیچکس ...

منم ولی باز میگم اخرین راهم امتحان کنم من از طلاق بدش میترسم چی میشه والا تاحالا گرفته بودم 

منم شوهرم همینه دقیقا همین...کارای خودشو اصلا نمیبینه یا اینکه عیب نمیدونه...وقتی قهر میکنه میشه سگگ ...

وااااااااااای دقیقا نامزدمنم من زودمیبخشم ولی اون نه یعنی به...میندازه منو

انقد که خودشو دست بالا میگیرن 30 چند سالشونه ولی انگار 3 سالشه بخدا عقل ندارن انگار ای خدا زندگیو زه ...

ازه واقعا اندازه ی بچه ۳ساله هم عقل ندارن..اصلا نمیفهمن ی انسانی رو نباید برنجونی..ب راحتی ادمو میرنجونه و هزارتا حرف کم و زیاد میزنه

استارتر چرا یه دعانویس خوب پیدا نمیکنی 

شوهرتو‌رام کنه؟!؟

آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را، و هر دو را از دست خواهند داد.

برعکس شماها من قبلا زیاد ب نامزدم گیر میدادم و از ی مورد کوچیک ی دعوای بزرگ میساختم 

اون میخواست باحرف زدن مشکلمون حل بشه اما من نمیخواستم و همش دلم میخواس دعوا کنم 

الان خداروشکر خیلی باهم خوبیم و منم کلی تغییر کردم

البته اونموقع خیلی بچه تر بودم

🌺اللهم صلی علی محمد و آله محمد و عجل فرجهم🌺
منم شوهرم همینه دقیقا همین...کارای خودشو اصلا نمیبینه یا اینکه عیب نمیدونه...وقتی قهر میکنه میشه سگگ ...

وای چقد شبیه شوهر منه انگار خصوصیات اونو میگی ده 60 ستایی بد😈😈😈اه حالم بده 

عزیز دلم بهت حق میدم.بااین مشکلاتی که داشتی بانامزدت یه کم عصبی شدی.چی حالتو خوب میکنه؟چرا نمیری دنب ...

فدات شم...اره بخدا اعصابم خیلی خیلی ضعیف شده...الانم ازحرفایی که زدم پشیمونم امیدوارم حلالم کنن دست خودم نبود....والا فعلا سردرگمم یخورده مریض شدم دارو مصرف میکنم حالم خوب شه میرم کلاسی چیزی...