2777
2789
اره دارم روش کار میکنم بیاد بریم مشاوره

خیلی خوبه اگه برین....انشالادرست میشه غصه نخور‌...من انقدر غصه خوردم مریض شدم باارامبخش میخوابم شبا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اره یعنی از کاه کوه میسازه...ی چیزی رو خیلی سخت میگیره من اینجور نیستم...فاطمه من خیلی احساساتیم... ...

منم احساساتیم اونم کوه یخ....خیلی سخته درکت میکنم😔

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره یعنی از کاه کوه میسازه...ی چیزی رو خیلی سخت میگیره من اینجور نیستم...فاطمه من خیلی احساساتیم... ...

عین ما ای خداامنم ازدواج نمیکردم قطعا طلاق بود حیف که بعد عروسی فهمیدم چطور ادمیه 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
وااااای چقدر شبیهیم😮😮😮😮😳😳😳😳😳نامزدمنم اینطوریه همیشه میگه رفتارات اشتباهه میگم خب کدوم رفتار ...

وای دقیقا شوهر منم اینجوره...میگم من باید چیکار کنم؟ چ رفتاری کنم؟ میگه هیچی . میگم هیچی ک نشد حرف...بازم هیچی نمیگه

تا میخوام درمورد مشکلاتمون صحبت کنم دس میکنه سروصدا...یا طفره میره میگه ولش کن حرفی درموردش نژن

وای بچه ها منم عین شمام 10 سال تفاوت😢😢😢😢الانم بلاتکلیف موندیم طلاق بگیریم بمونه😢😢شوهرمنم خود خ ...

عزیزدلم😔😔😔😔چن سالته؟؟مشکلتون چیه؟؟؟نامزدمنم خدانکنه یه خطاازم سربزنه دیگه تمومش نمیکنه

خیلی خوبه اگه برین....انشالادرست میشه غصه نخور‌...من انقدر غصه خوردم مریض شدم باارامبخش میخوابم شبا

واقعا ما قرار بریم تو مرحله اخر خط طلاقیم قبل دادگاه میگیم بریم شاید درست شه مشاور خوب میشناسین تو تهران؟

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
وای دقیقا شوهر منم اینجوره...میگم من باید چیکار کنم؟ چ رفتاری کنم؟ میگه هیچی . میگم هیچی ک نشد حرف.. ...

اره نامزدمنم میگه بیخیال 

واقعا ما قرار بریم تو مرحله اخر خط طلاقیم قبل دادگاه میگیم بریم شاید درست شه مشاور خوب میشناسین تو ت ...

ماهم تومرز طلاقیم الانم قهریم...یه مشاور خوب میشناسم تواسلامشهر دکتر انوشه ی نمیدونم چی(فامیلیش یادم نیست)ولی میگن خوبه....انشالادرست بشه

عزیزدلم😔😔😔😔چن سالته؟؟مشکلتون چیه؟؟؟نامزدمنم خدانکنه یه خطاازم سربزنه دیگه تمومش نمیکنه

21 😢😢اره بقران دهن بینه بخدا سر چیزای خنده دار جنگ به پا میکنه بعد خودش هرکاری دلش خاست میکنه پیرم کرده

برام دعا کن😔بعضی وقتا هم میگم مشاوره میخواد چ دردی دوا کنه...این با مشاوره هم درست نمیشه..حرف هیچکس روش تاثیر نداره

وای بخدا منم همینجور...بعداز عروسی شناختمش..بچه داری؟؟ 

نه هروز میگم عجب اشتباهی کردم 

خوبی فاطمه؟تاپیک دائمیت چی شد پس؟

قربونت...هیچی عزیزم یخورده باکاربرا بحثمون شد قفلش کردم...پشیمونم ازحرفایی که زدم بهشون ولی خب یه لحظه عصبانی شدم...امیدوارم دیگه اینجور بحثاپیش نیاد