2777
2789
تفاوت سنی زیاد اصلا خوب نیست...منم ۱۹سالمه شوهرم ۳۰😔هیلی باهم اختلاف نظر داریم

اره البته بعضیا میسازن باهم ولی خب اختلاف سنیه زیادخوب نیست چون دنیاشون باهم متفاوته

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
یعنی هرروزمون دعوا هس..چ کنم ک عروسی کردم و راه برگشتی ندارم😔😔😔😔اگه نامزد بودم فورا جدا میشدم..ش ...

چرا؟؟مشکلاتتون سرچیاس؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا؟؟مشکلاتتون سرچیاس؟

همممممممه چی...یعنی سرهرچی که تو فکر کنی..سر همه کس بغیراز خودمون..شوهرم همه مشکلات کاریشو میاره خونه...سرمنه بدبخت خالی میکنه..از هرکی ناراحت بشه سر من خالی میکنه

ی مسله ای رو انقد کشش میده ک دعوایی کنیم همه خبردار بشن

دلم نمیخواد مثل من بشی😔به این مرحله برسی

مشکل همسرت چیه؟میشه بدونم؟من یه مشاور میشناسم توتل میخوای بهش معرفیت کنم؟

دقیقا همینه...من توو اوج شور و هیجان...ولی اون ......

اره دقیقا ماهم همینطوریم چیزایی که واسه من جذتب وهیجان انگیزه واسه اون مسخره بنظرمیاد

مشکل همسرت چیه؟میشه بدونم؟من یه مشاور میشناسم توتل میخوای بهش معرفیت کنم؟

تل ندارم😔😔😔😔فاطمه خیلی مشکل دارم..یعنی من ی کاری کوچولو کنم ی ذره مخالف باشه جلو هرکی باشه هزارتا حرف بارم میکنه و دعوایی بزرگ میکنه

اصلا اهل حرف زدن نیست..نمیگه ک چ مشکلی داره یا من چ مشکلی دارم 

همممممممه چی...یعنی سرهرچی که تو فکر کنی..سر همه کس بغیراز خودمون..شوهرم همه مشکلات کاریشو میاره خون ...

عزیزم😔😔😔سعی کنید اگه همسرت راضی میشه برید مشاوره

یعنی ی روز بدون دعوا نیست...انقد میگرده یچیزی پیدا کنه  دعوا کنه از کاه کوه میسازه خدا ازش نگ ...

نامزدمنم اینطوریه همین چن وقت پیش دعوامون شد درماشینو محکم بستم سراون داریم طلاق میگیریم...یه مشکلو خیلی بزرگ میکنه

تل ندارم😔😔😔😔فاطمه خیلی مشکل دارم..یعنی من ی کاری کوچولو کنم ی ذره مخالف باشه جلو هرکی باشه هزارت ...

وااااای چقدر شبیهیم😮😮😮😮😳😳😳😳😳نامزدمنم اینطوریه همیشه میگه رفتارات اشتباهه میگم خب کدوم رفتارام بگو سعی کنم اصلاحشون کنم نمیگه طفره میره اشتباهات خودشم قبول نداره حس میکنه استغفراله پسر پیغمبره

نامزدمنم اینطوریه همین چن وقت پیش دعوامون شد درماشینو محکم بستم سراون داریم طلاق میگیریم...یه مشکلو ...

اره یعنی از کاه کوه میسازه...ی چیزی رو خیلی سخت میگیره

من اینجور نیستم...فاطمه من خیلی احساساتیم...اون نه😔دل سنگه

وای بچه ها منم عین شمام 10 سال تفاوت😢😢😢😢الانم بلاتکلیف موندیم طلاق بگیریم بمونه😢😢شوهرمنم خود خاه سر چیز کوچیک دعوا داره همیشه حق به جانبه ای خداکمکم کن

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر