2777
2789
عنوان

نگران وزنمم 😰

310 بازدید | 32 پست

من قدم ۱۷۳ هست و قبل بارداری ۵۷ کیلو بودم؛ تو سه ماهه اول تقریبا تغییر وزن نداشتم ولی از ماه ۴ تا الان که هفته ۳۰ هستم ( ۷ ماه و دو هفته) ؛ ۱۲ کیلو وزنم رفته بالا 😭

من ایران نیستم و اینجا دکترم همون اول گفت تا پایان بارداری ۹ کیلو میتونم وزن اضافه کنم! هم دکتر هم ماما گفتن زیاده این همه و... حالا چی کار کنم؟ خیلی سخته اصلا قند و نشاسته نخورم 😥 خیلی میترسم چاق بمونم ؛ شما چی فکر میکنین؛ تجربه خودتون چیه؟

پیاده روی روزانه هم میکنم حداقل یک کیلومتر

⭐️🦄خوبی خوبی را کند جذب این بدان🦄🌟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من ۲۰ کیلو اضاف کردم .۷۵ کیلو شدم .الان ک ۴ماهه زایمان کردن وزنم شده ۶۵.یه کم شکم دارم اما از اندامم راضی ام دوس ندارم لاغر تر بشم🤭آخه خلی لاغر بودم قبل بارداری

اضافه وزن تو دوران بارداری تقریبا دست خود آدم نیست.روش کنترلی نیست😐

قدت بلنده نگران نباش ۲۵ کلو هم اضاف کنی مشکلی نیست😁

قند مصنوعی میخوری؟ کجا هستی؟ از دکتر بپرس ببین ازین جایگزین های قند بخوری مشکل نداره

آخه منظور قند و شکر نیست کلا چیزای شیرین. اصلا میگن میوه هم نخور قند داره! دیروز ماما بهم گفت روزی دوتا میوه نه بیشتر! 😥 

شبم فقط سالاد و پروتیین! واقعا افسرده میشم 😭

آخه منظور قند و شکر نیست کلا چیزای شیرین. اصلا میگن میوه هم نخور قند داره! دیروز ماما بهم گفت روزی د ...

خب همون منظورم قند مصنوعی تو چیزای شیرینه مثلا بیسکویت و اینا 

قندطبیعی که همون میوه میشه 

قندت میافته که میخوری یا دلت می‌خواد؟

مگه چیکار کردی؟اشتباهتو بگو ما هم انجام ندیم

من نگران وزنم بودم...بعدم پروتین دفع میکردم گفتن ماکارانی گوشت و اینا نخور ورم میکردم کلا...خیلی نمیخورم...بچم شد۲۵۰۰تازه الان ک دوسالو نیمس هم وزنش کم همچنان ...ماه اخر وزن نگرف کلا

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
من ۱۳ کیلو الان تو ۳۵ هفته ام بیخیال بابا شیر میدم لاغر میشم تازه من اصلا چاق نشدم فیط یکم پاهام&nbs ...

وای خوش به حالت

من سینه هام خیییلی بزرگ شدن؛شکمم هم که طبیعی فکر کنم؛ نگم کسی نمیفهمه اینهمه وزن گرفتم 

میترسم با زایمان و شیردهی وزنم کم نشه 😭

من نگران وزنم بودم...بعدم پروتین دفع میکردم گفتن ماکارانی گوشت و اینا نخور ورم میکردم کلا...خیلی نمی ...

من خیلی میخوردم رژسم غذاییم فوق العاده متنوع بود.اما دخترم ۲و۷۰۰ بدنیا اومد و ماه آخر نقریبا وزن نگرفت نمیدونم چرا.میگفتن خونرسانیش کمه.حالا ک ۴ ماهشه وزنش ۵و۳۰۰ شده .از بیست روز پیش وزن نگرفته کلا.شیرخودمم میخوره.خیلی خسته شدم از بس همه گفتن چقد لاغره ریزه کوچولوعه مگه شیرت کمه مگه شیر نمیخوره😓😓😓😓بنظرتون ببرمش دکتر؟