2777
2789
عنوان

نگران وزنمم 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 32 پست
اینجا تو ایران ۱۲ کیلو تا آخر بارداری طبیعیه.بگو من ایرانیم آناتومیم فرق داره😁

همینو بگو

اینجا دوستای ما که خارجین همون ۹ کیلو ۱۰ کیلو تو بارداری وزن میگیرن ولی واقعا من نمیفهمم چه جوری با این سرعت وزنم زیاد شد

آخه حالا کسی هم ندارم آشپزی کنه برام که بگم هرروز غذای مفصل میخورم

⭐️🦄خوبی خوبی را کند جذب این بدان🦄🌟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی میخوردم رژسم غذاییم فوق العاده متنوع بود.اما دخترم ۲و۷۰۰ بدنیا اومد و ماه آخر نقریبا وزن نگر ...

ن عزیزم بچه ای ک بخاد لاغر باشه همیشه لاغر فقط دعا کن مث دختر من بد غذا نشه...من اینقد دکتر متفاوت بزدمو اشتها آور داد اصن اثر نمکنه....فقط باهاش کنار بیا مث من حساس نشو ک روانی شدم سر لاغر بودنش

گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
منم الان میخورم یه ساعت بعد گشنمه خوب میشه بپرسم وزنت چی شد؟

من ۵۷ بودم شدم ۷۵کیلو تا پایان بارداری.یک ماه بعد از زایمانم وزنم شد ۶۳.بعد باز دو کیلو اضاف شد شدپ ۶۵.و روی ۶۵ کیلو مونده وزنم.اما من از اندام فعلیم راضی ام بجز شکمم .یه کم کوچیکتر بشه حله🤗

من ۲۰ کیلو اضاف کردم .۷۵ کیلو شدم .الان ک ۴ماهه زایمان کردن وزنم شده ۶۵.یه کم شکم دارم اما از اندامم ...

وااااااای یعنی تو این دوماه و نیم باقی مونده چه قدر دیگه میخوام اضافه کنم؟😰

خداروشکر که تو وزن دلخواهتی الان 🌸💕

وای خوش به حالت من سینه هام خیییلی بزرگ شدن؛شکمم هم که طبیعی فکر کنم؛ نگم کسی نمیفهمه اینهمه وزن گر ...

رو شیردهی حساب نکن اومدیم و نشد بدی! هیچکدوم از بچه های من شیر مادر نخوردن منم خیلی رو شیردهی حساب میکردم 

خب همون منظورم قند مصنوعی تو چیزای شیرینه مثلا بیسکویت و اینا  قندطبیعی که همون میوه میشه  ...

فروغ جون کلا که صبحها قندم خیلی پایینه ولی به نظرم قندم نمیفته فقط دلم میخواد

بازم فکر کنم افراطی نیستم ولی مثلا عصرا یه شکلات یا شیرینی با چایی میخورم

شبام گاهی یه کوچولو شکلات با یه لیوان شیر؛ میوم که هر روز هندونه و گیلاس و اینا که دیگه گویا اینا هم ممنوع شد😥

رو شیردهی حساب نکن اومدیم و نشد بدی! هیچکدوم از بچه های من شیر مادر نخوردن منم خیلی رو شیردهی حساب م ...

آخ آخ آخ خدایا چاق شدم رفت 😭

فروغ جون کلا که صبحها قندم خیلی پایینه ولی به نظرم قندم نمیفته فقط دلم میخواد بازم فکر کنم افراطی ن ...

میفهممت کاملا منم سر دخترم خیلی شیرینی و کلا کربوهیدرات میخوردم هفته ۳۶ استراحت مطلق شدم تا ۳۸ که زایمان کنم عین بنز وزن گرفتم 

کلا ۲۷ کیلو وزن اضافه کردم 😢😢😢😢 

میفهممت کاملا منم سر دخترم خیلی شیرینی و کلا کربوهیدرات میخوردم هفته ۳۶ استراحت مطلق شدم تا ۳۸ که زا ...

یادتونه چقدر ازین ۲۷ کیلو با زایمان رفت؟😔

یادتونه چقدر ازین ۲۷ کیلو با زایمان رفت؟😔

بعد از زایمان تا یکماه سو تغذیه شدید داشتم و تهوع پونزده کیلو رفت بقیه ش رو با رژیم کم کردم ۲۳ کیلو حدودا کم کردم 

با زایمان معمولا حدود شش کیلو اینا میره برای بعضیا حتی بیشتر 

بعد از زایمان تا یکماه سو تغذیه شدید داشتم و تهوع پونزده کیلو رفت بقیه ش رو با رژیم کم کردم ۲۳ کیلو ...

مرسی از راهنماییهای خوبتون 🙏🏻💕