2777
2789

بچه من همه چی خریدم جز لباس...نمیدونم چرا تو لباس گیرم چند بار خریدم باز رفتم پس دادم(اشنا بوده) ازین چن تیکه ایا خریدم گفتن بدرد نمیخوره یا سر سایز دو دل شده بودم....پس دادم  یا نمیدونم برا بیمارستان روز اولش سر همی صفر بگیرم یا ازین پنج تیکه ها بلیز شلوار...

الانم رفتم نتی بخرم اصلا نمیدونم چی خوبه برا فصلی ک دنیا میاد  چه سایزی....لباس زیاد نمیخام بخرم فقط کاربردیا...حالا نمیدونم  جنس خوب بخرم گرون یا متوسط باشه چون چند ماه بیشتر نمیتونه بپوسه

یه راهنمایی درست درمون بکنین من بدم عینا همون و بخرم

بچمم به امید خدا آخر شهریور میاد...

دو سه دست سایز صفر (بلوز و شلوار)سرهمی نگیر چون خیلی کوچولوئه دست و پاشو اذیت میکنی😄

سایز یک هم دو سه دست

سایزای بزرگتر هم بستگی داره که بچه درشت باشه یا نه

خودم بچه ندارم ولی خواهرم بچه که آورد واسم تجربه شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا به نظرم خیلی سخت میگیری. پسر منم شهریور دنیا اومد. یه سری از این ۱۹ تیکه ها خریدم که عالی بود فقط کلاهش و قنداقش کوچیک بود.

توصیه میکنم شما سایز یک بخری و مثل من از این بسته بندی ها نگیر. جدا جدا بخر.  از هر کدوم از سایز یک و دو و سه و چهار، سه یا ۴ دست بخر. جنس پنبه خوبه قیمتشم خوبه.