2777
2789
عنوان

سوال مهم😐

171 بازدید | 14 پست

سلام اجی های نازم😍خوبین خوشین؟؟😘😘

یه سوالی داشتم میخواستم بدونم وقتی زیاد غذا میخوری ورزش تاثیر داره؟😒

یا فقط الکی خودمونو خسته میکنیم؟😒

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۴ ماه باشگاه رفتم ایروبیک.خیلی فشار اوردم به خودم کلا ۴ ماه نه نون میخوردم نه برنج و نه روغن ۷ کیلو کم کردم اصنم برنگشته😍

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
من ۴ ماه باشگاه رفتم ایروبیک.خیلی فشار اوردم به خودم کلا ۴ ماه نه نون میخوردم نه برنج و نه روغن ۷ کی ...

افرین گلمممممم😍آفرین واقعا

چیا میخوردی؟اگه خواستی بگو

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
برای چربیسوزی فقط زومبابرو .....من خودم لاغرم رقص میرم میرم چاقارو جربیسوزی میکنه لاغراچون چربی ندار ...

ببین عزیزم

من قدم ۱۶۵

وزنم ۴۶

چه ورزشی خوبه واسم؟؟

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
ببین عزیزم من قدم ۱۶۵ وزنم ۴۶ چه ورزشی خوبه واسم؟؟

بدنسازی ک میرفتم قرص چاقیم میخوردم ک هفت هشت کیلوش پف بود میخوردم خیلی خوش تیپم میکرد بنظرم بدنسازی عالیه.....من یمدت رزیم دکترکرمانیو گرفتم خوب بود ول کردم لاغرشدم من خودم میکم لاغرم توام مثل من..بدنسازی برو بعدش تخم مرغ سیب زمینی ابپزایناخوبه

افرین گلمممممم😍آفرین واقعا چیا میخوردی؟اگه خواستی بگو

خوردنتونو بخورید فقط چیزای پرکالرینخورید مثلابرنج هقت قاشق بیشترنباید بخورید  دکترکرمانی ک ب چاقابرنامهئمیده همه چی میخورن فقط کم کالری

افرین گلمممممم😍آفرین واقعا چیا میخوردی؟اگه خواستی بگو

فدات عزیزم.اره چرا که نه.من معمولا ناهار یه ران مرغ آب پز یا یه سیب زمینی آب پز یا تخم مرغ اب پز خالی خالی میخوردم.شب هم اصلا شام نمیخوردم.شبی ۵۰ تا دراز نشست هم تو خونه میزدم

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
بدنسازی ک میرفتم قرص چاقیم میخوردم ک هفت هشت کیلوش پف بود میخوردم خیلی خوش تیپم میکرد بنظرم بدنسازی ...

ممنون گلم

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔