2777
2789
والا.فقط همخونه ایم.من از خدامه کاری کنه که حداقل قانون بعد جدایی دخترمو بده به خودم

قاضی بچه رو‌ب من داد هر دوهفته اجازه داشت دوساعت فقط پیش باباش باشه مهریه هم۱۱۰تا طلب کردم همشو‌قاضی گفته‌بود باید شوهرم بده نشد ک بشه در ضمن‌پسر من۳سالشه

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

ن مامانم نمیزاره جدا بشم بخدا زجر میکشم هیچکس بدادم نمیرسه

مامانت حتما فکر میکنه بااین کار آبروش میره😑😐

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانت حتما فکر میکنه بااین کار آبروش میره😑😐

اره فکر آبروشه ولی ب این فک نمیکنه ک من چ زجری میکشم

میگ خودت شوهرتو انتخاب کردی و نذاشتی کسی حرف بزنه پس خودتم باش کنار بیا

دوستان مراقب سلامتیتون باشید و تا میتونید پول از شوهر بگیرید خرج تفریح کنید و بخودتون برسید حداقل مطمئن باشید خیلیها مثل ما دارن زندگی‌میکنن و مجبور هستن‌بمونن‌ من باید برم چشمام درد گرفت دیگه دلتون شاد💜

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

اخه من ترس از چند سال اینده دارم اخه ادم زود قسم فراموش میکنه هیچ اعتباری روی اینده نیست من فقط ترس ...

الان مجبوره باهات درست باشه چون مهریه و نفقه تو نده باید بره زندان یا جون بکنه در بیاره

ن مامانم نمیزاره جدا بشم بخدا زجر میکشم هیچکس بدادم نمیرسه

تا میتونی برا خودت پس انداز مخفی داشته باش.منم همینکارو میکنم تا شاید اگه که کارم به جدایی کشیده شد اگه حضانت بچه رو ندادیجوری بچمو جامهریه ببرم .و حداقل خیالم راحت باشه پولی دارم که برا خودمو بچم خرج کنم.

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
دوستان مراقب سلامتیتون باشید و تا میتونید پول از شوهر بگیرید خرج تفریح کنید و بخودتون برسید حداقل مط ...

😍