2777
2789

[QUOTE=94456311]اره منم از همین میترسم الان قسم خورده ک دیگ تکرار نمیکنه ولی اگ ۱۰ سال دیگ فراموش کرد چی [/QUOTEنمیدونم حالا فرصت بده تا خیالت راحت باشه که اگ دوباره خیانت کرد راحت جدا شی و عذاب وجدان.... نگیرت بعد جدایی نگی که شایداگ دوباره فرصت میدادم شاید عاقل...شده بود

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

متاسفانه جامعه ما ب زنی ک خیانت دیده هیچ بهایی نمیده و‌میگه بایدببخشی‌و‌ادامه بدی حتی برای طلاق خیلی اذیت میکنن مگر اینکه مثل من حکم قانونی از جرم‌شوهر داشته باشی ک‌سریع‌قاضی رای طلاق صادر کنه 

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

‌ رفتارش با من خوبه گاهی ولی گاهی هم‌افتضاح هرچند اعتمادی نیست و‌حس‌میکنم باکسی هست الان تو اینترنته ...

ای بابااااااا عجببببب 😞

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

متاسفانه جامعه ما ب زنی ک خیانت دیده هیچ بهایی نمیده و‌میگه بایدببخشی‌و‌ادامه بدی حتی برای طلاق خیلی ...

خیانتش در چه حد بوده؟!

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

چجوری فهمیدی

البته رابطه جنسی ...که ندیدیم.چتووپیامو دوست دختر گرفتن ولی خب بازم صد درصد هدفش اینابوده من جلوشو گرفتم.خیلی مپشو گرفتم تا حالا .آخرین بار مزاحم دوستم شده بود تو مغازه دوستمم بهم خبر داد..

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
رفتارش خوبه الان  و میگ دیگ تکرار نمیکنم ولی نمیدونم هروز دارم خودمون رو عذاب میدم

درکت میکنم دیگه به آب خوردنشونم مشکوک میشی

[QUOTE=94456311]اره منم از همین میترسم الان قسم خورده ک دیگ تکرار نمیکنه ولی اگ ۱۰ سال دیگ فراموش کر ...

شوهر من ٨ سال پیش اولین خیانتش فهمیدم و بخشبدم

همیشه تکرار کرد و بدترم شد

تا روتون به هم باز نشده جدا بشو

خیانتش در چه حد بوده؟!

چی‌بگمم شرمم‌میاد بازگویی‌کنم اینجا ی تاپیک‌زدم‌میتونید‌رو اسمم‌بزنید و‌خیانت اخرشو‌بخونید‌ هرچند خودش پشیمونه ولی چ فایده از چشمو دلم رفت ک رفت ،اول در حد پیام‌ بود سال۹۰‌بعد بخشیدم و اخریش رسید ب جاهای باریک کیه ک بفهمه ما زنها چقدر مظلومیم

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

چطوری پرینت تماس هاش رو گرفتی؟

ایرانسل من رو نصب کردم رو گوشی خودم ولی با شماره شوهرم رفتم یه گزینه داره پرینت ۳ماه گذشته اونو زدم پرینت ۳ماه دیدم ک فهمیدم خیانت کرده

متاسفانه جامعه ما ب زنی ک خیانت دیده هیچ بهایی نمیده و‌میگه بایدببخشی‌و‌ادامه بدی حتی برای طلاق خیلی ...

حکم قانونی یعنی چیا مثلا؟؟