2777
2789

خوش اومدی بانو

معجزه همه چیزای اطرافم معجزه س فقط،باید چشامو خوب باز کنم تا ببینم خدایا شکرت خدایا دوستت دارم

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی معجزه دیدم  خیلی  الانم ۴ تا معجزه دیگه می خوام دوست داشتید برام صلوات بفرستید❤❤❤❤ ...

اللهم صل علی محمد وآل محمد

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
معجزه زنده موندن پسرممم 😍🤗خدایا هزارهزاربار شکرت

الهی شکر الهی شکر الهی شکر🙏

منم منتظره این معجزم ک خدا انتقام منو بگیره انشالله ک خدا معجزه کنه وگرنه هیچوقت صداش نمیزنم

دعا کنید ک ابرومو بدست بیارم😔😔😔

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂

معجزه زیاد دیدم من وجود فرشته هرو بعد رنیا اومدن پسرم احساس میکنم یبار رفتیم محرم مسجد برای عزاداری پسرم ۴ ماهش بود خوابوندمش رو زمین یه بچه ای مهر بزرگ رو پرت کرد سمت سر این سمت ملاج سرش یه دفعه مهر به طرز معجزه آسایی کج شد اون طرفو تا چند قدم جلو تر افتاد زمین همه اونایی ک اونجا بودن فهمیدن یه خبری بوده انگار از غیب یه نفر نزدیک سر پسرم مهر رو جابجا کرد 

_______

//////////______________

اینجوری شد

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟