2777
2789
واقعا معجزه ست..انشاءالله خدا خودش حافظتون باشه عزیزم😍😍😍😍😍

مرسی عزیزم،من از آزمایشگاه ک رفتم ب مادر شوهرم گفتم ب جاریم اشاره کرد ک دروغ میگه گفتم ببین چسبش رو دستمه اینم برگه،میگفت نه بابا تو بچت نمیشه اینجوری کردی مهمونی عید نگیری

چشم حتما گلم

چشمت ب جمال آقا روشن

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم،درکت میکنم من انقدر هر ماه بی بی چک میخریدم ک حتی خانومه تو دارو خونه میگفت من هر ماه می بینم ...

اخ اخ گل گفتی به خدااااا..منم وقتی فامیلا باردار میشن بهم نمیگن تا بعد چند ماه که خودم بفهمم بعد که بهشون میگم جوابشون اینه که چون تو نشدی نمیخواییم ناراحت بشی ..خیلی سخته..خداروشکر که باردار شدی راحت شدی

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
مرسی عزیزم،من از آزمایشگاه ک رفتم ب مادر شوهرم گفتم ب جاریم اشاره کرد ک دروغ میگه گفتم ببین چسبش رو ...

چقدر بی ادب بود😐 بگو حالا که شدم خدا معجزه شو بهم داد... از چشم بد هم بدور باشی

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
اخ اخ گل گفتی به خدااااا..منم وقتی فامیلا باردار میشن بهم نمیگن تا بعد چند ماه که خودم بفهمم بعد که ...

از اینکه آدمو حسود تصور میکنن خیلی زجر کشیدم،دقیقا میفهمم حالت رو ولی من جایی ک خیلی نا امید بودم جواب گرفتم ایشالله تو هم مث من بشی 

چقدر بی ادب بود😐 بگو حالا که شدم خدا معجزه شو بهم داد... از چشم بد هم بدور باشی

مرسی،فقط تنها راهش بی توجهیه،تو جمع با شوهرت خیلی عاشقانه باشین تا ببینن کمبود ندارین و اینجوریم خوشبختین،من جاریم بهم گفت من ۳ تا بچه اوردم خیلی خوبه واقعا ناراحتم برای تو ک نداری چون شوهرم بیشتر عاشقم شده،منم گفتم اصلنم برای من ناراحت نباش چون شما میارین تا شوهراتون نگهتون داره و ب اصطلاح جای پاتونو سفت میکنین ولی من انقدر شوهرم عاشقمه ک نیازی ب بچه نیست ک مث تو هر روزم بزام،من صد سالم بچه نیارم شوهرم هر روز عاشقتر میشه

اینا رو پیش اونا میگفتم ولی خدا میدونه تو دلم چقدر آشوب بود ولی من هییییچ وقت پیششون نقطه ضعف نشون ندادم،تو هم همین کار رو بکن