2777
2789
واااای خدایا امیدوار شدم  ممنون از راهنماییت اخه خیلیا بهم میگفتن دانشگاه آزاد فایده نداره وبر ...

ان شاالله عزیزم.خدا بزرگه...منم خیلی زحمت کشیدم سر درسم و اخرش به هدفم رسیدم.

ولی اگه واقعا توانشو داری دانشگاه فرهنگیان بخونی دیگه دغدغه شغل نداری.مستقیم وارد آموزش پرورش میشی و معلم میشی.اون چهار سال دانشگاه هم برات سابقه میشه.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من دانشجو مترجمی ام.....علاقم عکاسی....😂😂😂

عالی ، منم یکی از علایقم مترجمی زبان بود ولی دیگه قسمتم معماری شد، 

عکاسی که واقعا عشقه منم انجامش میدم .

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه گفت باکلاسه تا حالا به کلاسش فک نکرده بودم  خودم شخصی کار میکنم توی شهرستان خوبه  و ...

شما حتما پارتی داشتی 

بخدا کار نیستااا 

من الان برم از اول طراحی داخلی بخونم چیکار میتونم بکنم بعدش؟؟؟ 

کلاسشو کار ندارمااا😅 درامدشو لازم دارم😅

بخدا یه زنه رو اول جاده چالوس اویزوونش کرده بودن  واسه خیلی وقته پیشه انقدر اینجوری ادمارو می ...

بله باهاتون موافقم....ازحالت طنزکلامتون خوشم اومد...وگرنه بنظرم  تواین کشوروکالت شغل مناسبی برای یه خانوم نیست بخارعدم امنیتش....البته نه همیشه هاااا...اماخب زیادمیشنوم ازخشونت موکلای طرف مقابل علیه وکیلای بی گناه

شما حتما پارتی داشتی  بخدا کار نیستااا  من الان برم از اول طراحی داخلی بخونم چیکار میتون ...

عزیزم من واس الان نیستم 

من وارد بازار کار شده بودم رو بورس بود اینقد راکد نبود واقعن مهندسا پول پارو میکردن سال ۹۳ ک کاراموزیمو شروع کرده بودم 

بعد از صفر شروع کردم ک اینجا رسیدم ولی دیگ نزدیک ۹ ماهه دارم درجا میزنم متاسفانه . . . 

پارتیم نداشتم 

خیلی زرنگ بودم استادم منو برد دفترش کار اموزی بعد با دوست پسرم اشنا شدم شدیم همراه هم خیلی تلاش کردیم که خاک تو سر  همه چیز و با خیانتش خراب کرد احمق 

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
ان شاالله عزیزم.خدا بزرگه...منم خیلی زحمت کشیدم سر درسم و اخرش به هدفم رسیدم. ولی اگه واقعا توانشو ...

خداروشکر

نمیدونم حالا بتونم برافرهنگیان وگرنه که از همه نظر عالیههههههههه

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
من چون همش در رویایی خروج از کشور به سر میبرم...نرفتم دنبال این شغلها😂😂😂😂

افرین کار خوبی میکنی 

بخدا من اگه به عقب برمیگشتم این همه وقتو پولیو که خرج کردمو میزاشتم مدرک خیاطی ،ناخن کاری ،ارایشگری،اشپزی و... میگرفتم 

والا بیشتر به دردم میخوردن

خداروشکر نمیدونم حالا بتونم برافرهنگیان وگرنه که از همه نظر عالیههههههههه

ان شاالله که میتونی عزیزم.تلاشتو بکن بعدا پشیمان نشی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 49 دقیقه پیش
2791
2779
2792