2777
2789

لیسانس صنایع غذایی

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه گفت باکلاسه تا حالا به کلاسش فک نکرده بودم  خودم شخصی کار میکنم توی شهرستان خوبه  و ...

دختر داییم لیسانس معماری داره...تو خونه کار میکنه....کارشم عالیه

موفق باشی عزیز منم میگم الان مربی کودک میخونم(پیش دبستان) برا کارشناسیمم آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد ...

دانشگاه فرهنگیان سخته قبول شدنش.اگه توانشو داری بخون قطعا بهتره.

ولی خب آزاد هم خوبه من خودم یه مدت تو دانشگاه آزاد به رشته اموزش ابتدایی تدریس میکردم..بیشتر کسایی میومدن که شعلشونو داشتن و بیشتر مدرک میخواستن داشته باشن

چند سالته؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
وای خداااااااااولین باره ازکامنت کسی قهقهه میزنمااااااااااااا.....تاکجاشوتصورکردی لامصب اخه

بخدا یه زنه رو اول جاده چالوس اویزوونش کرده بودن 

واسه خیلی وقته پیشه

انقدر اینجوری ادمارو میکشنو خفه میکنن که هیچکسی هم نمیفهمه 

همیشه مثل فیلما نیست اخرش ادم بدرو بگیرنو دستگیرش کنن که 

انقدر پرونده هست که اصلا طرف نیستو نابود شده 

دختر داییم لیسانس معماری داره...تو خونه کار میکنه....کارشم عالیه

من تهران تنهام واس همین میرفتم شرکت با دوست پسرم 

الان ازدواج کردم با ینفر دیگ

میخام یه سری تغییر توی زندگیم ایجاد کنم و دیگ شرکت نرم 

ولی شغل پر درآمدیه اگه اقتصاد ثابت باشه البته 🙄یه مدت خیلی پولدار شده بودیم ولی الان . . . . 

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗
دانشگاه فرهنگیان سخته قبول شدنش.اگه توانشو داری بخون قطعا بهتره. ولی خب آزاد هم خوبه من خودم یه مدت ...

واااای خدایا امیدوار شدم 

ممنون از راهنماییت اخه خیلیا بهم میگفتن دانشگاه آزاد فایده نداره وبرو برادولتی بخون ولی الان مطمینم که خوبه

خیلی دوست دارم معلم ابتدایی بشم دعاکن به هدفه قشنگم برسم مهربون

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
بخدا یه زنه رو اول جاده چالوس اویزوونش کرده بودن  واسه خیلی وقته پیشه انقدر اینجوری ادمارو می ...

من خیلی از حقوق میترسم 😂😂😂

بری خارج از کشور اصلا بدردت نمیخوره