2777
2789
عنوان

کیا خونشون خیلی خوشگله و لاکچریهه پولدارن عکسه خونشونو بزلرن

| مشاهده متن کامل بحث + 3782 بازدید | 135 پست

من خونم کوچیکه ،دوتا بچه شیطون هم دارم ،شوهرمم که هر وقت از سر کار میاد میگیره میخوابه......آخه به اینم میگن خوووونه ....خسته شدم😫😫

.

.

.

.

خدا شکرت خونه به این قشنگی دارم ،دوتا بچه پر انرژی دارم .شوهرمم که قربونش برم ،خدا رو شکر که وقتی از سر کار میاد اینقد خستست که بجای اینکه بره سر وقت گوشی ،همش خوابه☺😊😊😊😍😍😍

فان .جهت خنده ،یاد یه برنامه ای ... افتادم که یه مدت همش از تی وی پخش میکردند😍😍😍

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیخیال سری قبل یکی اومد عکس ویلای ریحانا رو گذاشت خب همه فهمیدن نتیه بعد چند روز دوستاش !!! اومدن تو تاپیک و گفتن فلانی شوخی کرده چه طوری نفهمیدین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
2803
pani54  سلیقه خوبی داره  بگو راهنمایی کنه

سلیقه اش رو منم قبول دارم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
2804
بچه ها کابینت سفید خوبه تک رنگ؟ آشپزخونه بی روح‌ نمیشه همه وسایلامم سفیدن

منم کابینتا و وسایلم سفیدن هنوز نچیدم نمیدونم بی روح بشه یا نه . ظاهرا قشنگ میشه

مرسی از نظرت،     اینم شوهرم رفت از بالای صندلی گرفت، برای یک روزی بود که مهمون دا ...

خونه رویایی🤩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

2805
2801