2789
عنوان

باردارم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 59 پست
علایم داری من علایم ندارم فقط احساس میکنم سینه هام دارن بزرگ میشن چون به سوتینم فشار میاد

من فقط کمر درد سینه درد.حالا از ۶هفتگی علائم میاد  من تازه۴ هفته خیلی زود بی بی چک نشون داد

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇
من فقط کمر درد سینه درد.حالا از ۶هفتگی علائم میاد  من تازه۴ هفته خیلی زود بی بی چک نشون داد

خدا کنه بارداری سالم و بدون سختی باشه واسه جفتمون.من دفعه پیش خیلی حالم بد بود خیلی.افسردگی گرفتم از بس ویار داشتم آخرش هم نموند خدا کنه این بمونه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا کنه بارداری سالم و بدون سختی باشه واسه جفتمون.من دفعه پیش خیلی حالم بد بود خیلی.افسردگی گرفتم از ...

انشاالله واقعا سخته.اما انشاالله این دفعه خارج شد میبینی چند هفته سقط کردی

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇
خدا کنه بارداری سالم و بدون سختی باشه واسه جفتمون.من دفعه پیش خیلی حالم بد بود خیلی.افسردگی گرفتم از ...

اگر دوست داری بیا تل گ ر ا م همو داشته باشیم ببینیم نینی هامون چی هستن باهم در ارتباط باشیم من گروه بارداری هم دارم‌‌‌

راستی حال خودت چطوره من خیلی بی حالم شبها از معده درد خوابم نمیبره امروز میخوام برم دکتر خسته شدم

الهی شکرررر منم صدای قلبشو شنیدم من داره خالم بهتر میشه میگن شکم دوم‌راحت تره واقعا راسته من سر پسرم پدرم در اومد این دفعه بهترم

الهی شکرررر منم صدای قلبشو شنیدم من داره خالم بهتر میشه میگن شکم دوم‌راحت تره واقعا راسته من سر پسرم ...

من ک داغونم عزیزم از هفته شش یواش یواش حالم بد شد الان اوج گرفتم و هفته ای سرم میزنم ولی بازم خوب خوب نمیشم.الحمدالله ک صدای قلبشو شنیدی

من ک داغونم عزیزم از هفته شش یواش یواش حالم بد شد الان اوج گرفتم و هفته ای سرم میزنم ولی بازم خوب خو ...

ای جانم اشکالی نداره همه این حال خرابیا  ارزش داره .انشاالله ۳ماهو  رد کنی خوب میشی

خواهش میکنم. فکر کنم بچه هامون همسن میشن ایشالله چون منم 16-17-18 نزدیکی داشتم البته 16 تخمک بوده

سلام بانو جون  خوبی بسلامتی نینی دخملهههه

نه هفته ام .ممنون

بانو جون ای دی تلگرام تو بفرست همو داشت باشیم.زایمانامون باهمه