2789
عنوان

باردارم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 59 پست
ووویییی به به تبریک میگم استارتر  خیلیییی خوبه سورپرایز ت دعا کن منم این ماه اینجوری همسرم ر ...

عزیزم ب حق علی بارداری منم‌کمر درد داشتم

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇
انشاءالله بارداری رو چه حسابی گفت احتمالأ بارداری؟

دوماه هست تو اقدامم اخه

چهارم موعدم هست اونموقع معلوم میشه

اگه پریود شم خیلیییی ضایع میشم جلو شوهرمو اشنامون که با هزار مکافات بذام وقت گرفته بود 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزم.من ازین ماه میخام شروع به اقدام کنم برای بچه ی دوم پارسال بارداری ناموفق داشتم دوتا د ...

عزیزم انشاالله ک خوب پیش میره.رفتی دکتر بفهمی دلیل سقطت  چی بوده 

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇
خارج از رحم بود،که علتو گفتن یه وقتا پیش میاد اون یکی هم یهو خونریزی کردم

ای وای چقدر سخته  انشاالله این دفعه مشکلی پیش نیاد چند سالته؟؟پسرت چندسالشه؟؟

مبارکه حامله ای. آخه میگفتی حال ندارم دوست دارم زود باردار شم. منم سه چهار روز قبل پریم مثبت شد دیگه ...

بسلامتی بانو جان اره بخدا حوصله هر ماه اقدام نداشتم خداروشکر زود شدم.من آزمایش دادم‌مثبت شد شماهم آزمایش بده

من گفتم؟؟؟مطنی من بودم ....من خودم میخاستم و قبلشم  چکاپ رفته بودم  ماهی دو سه بارم میام ت ...

فکر کنم متوجه نشدی منظورم چیه.تو صفحه اول تاپیک روز 26 خرداد میگفتی یه بچه دارم حوصله صبر کردن ندارم دلم میخواد زودتر بچه دار شم ایندفعه.میگم خوبه زود ب آرزوت رسیدی

فکر کنم متوجه نشدی منظورم چیه.تو صفحه اول تاپیک روز 26 خرداد میگفتی یه بچه دارم حوصله صبر کردن ندارم ...

اره ببخشید الان خوندم متوجه شدم😂😂😂😂😂😂