2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم مال من تقریبا ۹ ماه پیش شد ۱۵ تومن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

من خورد ریز چیزایی که واجب بود از شیشه گرفته تا کریر و روروئک ،دوچرخه... شد ۴ تومن فعلا همشم مارک چیکو گرفتم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

عزیزم اصلا نترس از قیمتش.من تجربشو نداشتم ولی دیدم اوناییو که با ۸ تومن همه چی خریدن بعد میگن شده ۲۰ تومن.یا هی بیشتر میگن.استرس اصلا به خودت نده.یسری چیزاروعم خودتون بخرین نه پدرومادرتون.

من چون جا نداشتیم تخت و کمد نذاشتیم بگیرن

لباس هم تا 4ماهگی گرفتیم بعدش متناسب با وزن و قد و پوست بچه دارن برا بچم ماه ب ماه میخرن الان 15ماهشه

کریر و روروئک و کالسکه و شیشه شیر و شیردوش و لوازم بهداشتی حمام و حوله و تخت میلاد.تشک بازی و اویز بالای تخت و وان و قصری گرفتیم سال 96 حدود 4تومن

خیلی راضیم چیزای بی خود نگرفتم البته همینا هم خیلی هاش ب دردم نخورد

عزیزم من هشتاد درصد ایرانی همه چیزم خریدم.تقریبا هفت تومن

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه