2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 78 پست
ای بابا😔

الان تو نت خوندم نوشته حداکثر شش ماه!من سی دی دفاع کردم تا سی تیر وقت دارم هنوز مثل اینکه  

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آلمان تحصیلی سالی 8500 یورو برای تمدید ویزا لازم داره.

برای استارت کار باید آزمون ZDرو قبول بشی

بعد پذیرش بگیری

مصاحبه سفارت

ویزا

بلیت

اگر تو انجام مراحل کار گیر کردی برو موسسات اعزام دانشجو و وکیل مهاجرتی بگیر. هم پذیرش میگیرن برات هم برای مصاحبه سفارت آماده میکنن و هم ترانسفر ورود میدن و تو فرودگاه کسی میاد دنبالت و کارای اولیه مثل جا پیدا کردن و حساب بانکی و اینجور کارا رو برات میکنه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

من از بچگی عاشق رفتن بودم الانم با این وضعیت مالی و اقتصادی واقعا باید رفت و برنگشت ولی پولشو ندارم و شوهرمم مال رفتن نیست  😔لاتاری ثبت نام کردیم پارسال برنده نشدیم ولی شنیدم ترامپ ممنوعش کرده برا ایرانیا 

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
آلمان تحصیلی سالی 8500 یورو برای تمدید ویزا لازم داره. برای استارت کار باید آزمون ZDرو قبول بشی بع ...

وای ممنون از توضیحات جامعتون این آزمون چجوریه و چند بار در سال برگزار میشه؟ 

ماهم همه ی فکر وذهنمون درگبره اینده ی بچمونه و حاضریم حتی تو همین ترکیه هم که شده زندگی کنیم فقط از ...

برید ترکیه سازمان یو ان ثبت نام کنید شاید ۴.۵ سال دیگه قبول شدید برا کانادا

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
آلمان تحصیلی سالی 8500 یورو برای تمدید ویزا لازم داره. برای استارت کار باید آزمون ZDرو قبول بشی بع ...

شما آلمان زندگی میکنید؟  برای یادگیری زبان آلمانی خیلی زمان نیازه؟ 

وای ممنون از توضیحات جامعتون این آزمون چجوریه و چند بار در سال برگزار میشه؟ 

گوگل کنین اطلاعاتش میاد.

آزمون رو مدرسه سفارت باید بدین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
شما آلمان زندگی میکنید؟  برای یادگیری زبان آلمانی خیلی زمان نیازه؟

2 سال فشرده

اره خییببییییییییییلی بزرگترین آرزومه

تمام هدف و امید زندگیمه

خدایا بشه

خدایا لطفن بشه

آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡  میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐