2777
2789
عنوان

خاستگاری

245 بازدید | 21 پست

سلام دوستان لطفا کمک کنید

یکسال پیش یه نفر نفر میره پیش همسایمون واسه خواهرم تحقیق

همسایمونم ب مامانم میگه و مامانم ب خواهرم

بعد از اون روز پسره هر وقت خواهر منو میدید یه عکس العمل نشون میداد یا حتی یواشکی نشون خانوادش میداد خواهرمو

خواهرمم پسررو خیلی دوس داره

امشب همش ب این فک میکرد ک چقدر ساده ام ک یکسال منتظرم شاید دوسم نداره اگ دوسم میداش تو این یکسال میومد دوستان اگ کسی تجربه ای داره لطفا کمکم کنه منم نمیدونم ب خواهرم چی بگم بهش میگم صبر کن میاد بعد ک ناراحت میشه میگه تو منو امید وارم کردی

خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الکی امید واهی نده. بگو زندگیتو کن بهش فکر نکن 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

مثل من پسر همسایمون تا یکسال رفت امد منو کنترل میکرد معلوم بود از من خوشش اومده حتی یه بار مامانش به یه بهونه جلوی من گرفت که کدوم دانشگاهی و چی میخونی منو به مامان و داداشش نشون داده بود ولی هیچوقت خواستگاری نیومد

مورد داشتیم برای یکی از دوستان خواستگار توپ اومده بود جلسه ی خواستگاری همه راضی و خوشحال بودن پسره هم خوشش اومده بود بعد رفتن دیگه حتی زنگ هم نزدن بیچاره دختره هم تا مدتها فکرش درگیر بود

اگر میخواستن شش ماه پیش میومدن

آخه هنوزم عکس العمل نشون میده

خدایا شبیه بادکنکی شده ام از بغضایی که به اجبار فرو داده ام ،التماست میکنم ....فقط یک سوزن... تکه تکه شدنم با خودم.......😔😔
خیلی کلی تعریف کردی

عزیزم اگ میتونی راهنماییم کنی بگو کامل ج میدم

اگه خواستگار داره منتظر نمونه الکی اون اگه دوستش داشته باشه زودتر میاد خاستگاری

خاستگار ک نداره

من بهش میگفتم صبر کن شاید موقعیتش رو نداره ک بیاد میگه اگ موقعیتش رو نداشت نمیرفتن واسش تحقیق

مورد داشتیم برای یکی از دوستان خواستگار توپ اومده بود جلسه ی خواستگاری همه راضی و خوشحال بودن پسره ه ...

پسرا با عکس العملاش ذهن خواهر منو درگیر کرده اگ این کارارو نمیکرد خواهرم درگیرش نمیشد خدا بگم چیکارش نکنه پسررو بگو تو ک نمیای ذهن دختر مردمم درگیر نکن

مثل من پسر همسایمون تا یکسال رفت امد منو کنترل میکرد معلوم بود از من خوشش اومده حتی یه بار مامانش به ...

اره اینم مامانم ک میاد خونه ب مامانمم نگاه میکنه حتی 

خب الکی امید واهی نده. بگو زندگیتو کن بهش فکر نکن 

اشتباه از اول از من بود اخه من دیدم نشون یکی از خانوادش داد گفتم میاد 

پسرا با عکس العملاش ذهن خواهر منو درگیر کرده اگ این کارارو نمیکرد خواهرم درگیرش نمیشد خدا بگم چیکارش ...

شاید اول میخواست بعدش نظرش عوض شده یا شاید فعلا شرایطش رو نداره

به نظرم دختر حتی تا جلسه ی اول خواستگاری هم نباید زیاد حساب باز کنه چون خواستگاری سنتی رفتن برای بعضیا یه نوع سرگرمی و تفریحه