2777
2789
عنوان

طلاق...ارام۸۱

| مشاهده متن کامل بحث + 15295 بازدید | 354 پست
انگار منم چاره ای ندارم جزاینکه همیشه کوتاه بیام

به نظر من زياد بهش پيله مكن كه بخواي قانعش كني شما هم حرفهايي رو كه تو دلت بوده و اذيت ميشدي رو بهش گفتي اينطرري هم كه تعريف ميكني كه ايشون گفتن اگه ناراحتي كه بهت بگم لباس چي بپوش و چي نپوش ديگه نميگم يعني قبول داره كه كارش اشتباه بوده و مطمئنا سعي ميكنه ديگه باهات با نيش و كنايه صحبت نكنه و شما سعي كن بهش بفهموني كه هر كسي بخواد با تمسخر ونيش و كنايه باهات صحبت كنه ناراحت ميشي حالا بايد ببيني بعد از اين بازم كاري كردي خوششش نيومد عكس العملش چه طوريه لحنش چه طوره اگه بازم خواست با نيس و كنايه حرف بزنه بهش بگو من كه گفتم اين رفتارتو اصلاح كن سعي كن آموزشش بدي كه بيانش رو عوض كنه البته زمان ميبره ولي قابل حله شوهر من ايرادات زيادي داشت كه به مرور زمان و گوشزد كردنش خيلي خوب شده من فكر ميكنم همسرت عاشقانه دوست داره 

سلام بانو..🌼

روزت بخیر..

من مخالف اینم که همیشه کوتاه بیای یا همیشه آقا بالاسر و خودخواه باشی..اشتباه اولمون اینه که نمیدونیم کی و کجا کوتاه بیاییم..

اشتباه دوم ،نوع بیان آقا و خانوم هست..مثلا یه اقا میتونه به همسرش بگه:اینو جلو بقیه نپوش(با تحکم کلام )

میتونه اینطوری هم بگه .. عزیزم# خیلی زیبا شدی ولی اگه تو هم هم قبول کنی، میخوام فقط# برای من#  این همه خاص باشی.

یا..

حتی تو کمک خواستن..خانومه میتونه با جیغ و دستور بگه ... بیا آشغال هارو ببر بیرون.

یا هم میتونه با مهربونی بگه..مثلا میلاد جان  عزیزم# بوی زباله ها منو اذیت میکنه و آشپزخونه  بوی نامطبوعی میده..(اینجا به آقاهه نگفته،خودش میاد کمک میکنه و میبره بیرون اونم با کلی مهربونی و لبخند،بدون منت..! ) 

پس ببین چقدر نوع بیان مهم هست..شما ها هم همدیگر رو دوست دارید ولی نمیدونید چطوری و کی بیان کنید..فداکاری میکنید ولی نمیدونید کجا..این غرور لعنتی رو اجازه ندید نقش اول زندگیتون# باشه.. مثلا شما دوست دارید براشون هرکاری کنید ولی نمیدونید کجا..اگر اون روز خونتون مینشستید و به حرفاش گوش میدادید،به اینجا نمی رسیدید(اخرش میگید باید قبول کنم انگار )..یا درباره همسرتون، شما دیروز کنارش میرید و میگید حرف بزنیم ولی ایشون با بی فکری میگند من دیگه هیچی نمیگم.

یکی میخواد برگرده بگه دیگه چی میخوای اخه؟!از این بهتر؟؟؟ این اخم برای چی، برای کی؟!#  

ولی همونطور که قبلا گفتم این غرور مانع فکر کردن و تصمیم درست میشه..بنظرم به همسرت بگو این حرفا و همینطور بگو...

تا شقایق زندگی باید کرد..🌸🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

#‍ ما همدیگر رو دوست داریم و با تموم اختلاف های فکری ،بایدبا تکیه بهم به یک نتیجه برسیم ..بدون باید ها همدیگر کامل کنیم تا زندگی رو عالی رقم بزنیم.وگرنه باید بعد چندین سال همین مشکلات رو از نو شروع کنیم.. پس اگه حل میکنید،برای #همیشه‍ حل کنید.

گاهی آدما خودخواهی رو نشونه علاقه میدونند ولی بدونید فقط باعث دوری میشه..حداقل #متعادل‍ باشید.

چون این لحظات تکرار نمیشند ولی ناراحتی هاش تا دلت بخواد چرا..

(پ.ن: این زندگی هست و برای همه تکرار میشه..قصدم از حرفام این نیست که فقط منم منم کنم و میدونم تو جایگاهی هم نیستم که درسی بدم..ممکنه روزی همین بی فکری هارو منم انجام بدم ولی دوست دارم حداقل یک نفرم شده با حرفام تو زندگیش به تلخی های بی ارزش مقامی نده..حتی خیلی کم. )

#عاقبت#همه#بخیر..‍ 💟🌱

# ‍ ما همدیگر رو دوست داریم و با تموم اختلاف های فکری ،بایدبا تکیه بهم به یک نتیجه برسیم ..بدون باید ...

خیلی مچکرم خانوم عزیز اما الان فوق العاده سرد شده البته مننم همینطورم فکر نمیکنم بخاطر رفتارم باشه فکر میکنم بازم برمیگرده ب همون جمله ی ب خودت برس چند روزه درگیر مسابقاتن و تادیر وقت تو باشگاه تمرین میکنن بهش زنگ زدم گفت کار دارم و زود قطع کرد گفتم متنظر میمونم تا کارت تموم شه تا ساعت ۲ بیدار موندم و منتظر اقا ساعت ۲ اومده میگه خابم میاد نمیتونم بیدار بمونم بای 

نمیدونم بخاطر فشار کاریه یا با ظاهر من مشکل داره این در حالیه ک همه از زیباییم تعریف میکنن فکر میکنم این همه غرور و اعتماد ب سقف و پر توقع بودن کار دست زندگیم بده 

حرفایی که گفتم رو باید مستقیم گفت..وقتیکه واقعا تصمیم دارید گذشته تکرار نشه وگرنه تاثیری تو فضای مجازی نداره چون جدیت رو نشون نمیده.

من سوالاتی داشتم..شما الان تحصیل میکنید؟!محصل هستید یا شاغل؟ !

هدف هاتون غیر از ازدواج چیاست و چقدر بزرگ هست؟! 

اصلا تمایل دارید شاغل بشید؟!!

چقدر برای بهتر شدن خودتون و آینده برنامه دارید؟!

شما چقدری از نیازاتون رو فکر میکنید با ازدواج براورده میشه؟!

چقدر بدون همسر و خانواده استوار میتونید به زندگی ادامه بدید؟!

برنامه روزانتون چیاست؟!

چقدری از روز برای خودتون و دیگران اختصاص میدید؟!

بنظر خودت منظور همسرت از (به خودت برس ) چی میتونه باشه؟!

خب ببین این حرفت اشتباهه که همه از زیباییم تعریف میکنند،همسرت که همه نیست..هست؟!

مسلما نیست..هیچکس اندازه همسرت بهت نزدیک نیست..رابطه ای که با همسرت داری ،با چند نفر داری؟!چند نفر مثل همسرت میتونند بهت ساعت ها خیره بشند و اجزای صورت دونه به دونه نگاه کنه؟! 

و....

پس مقایسه ات اشتباهه.

همسر# یکی، سلیقه# یکی

به سلیقه همسرت چقدر آگاهی عزیزم؟!!

خیلی مچکرم خانوم عزیز اما الان فوق العاده سرد شده البته مننم همینطورم فکر نمیکنم بخاطر رفتارم باشه ف ...

اشتباه اولت اینکه داری طوری وانمود میکنی که تمام زندگیت ،روزمره،کار،پیشرفت ،حال خوب، روز خوب،آغاز خوب و... رو توی رفتار و وجود همسرت خلاصه میکنی. . (بدون اینکه خودت بدونی )

چقدر اندازه همسرت رو کاری روزانت مصمم و جدی هستی؟! مثلا دوساعت ورزش رو ترجیح میده!!!

چقدر مثل ایشون درباره کارات اهمیت نشون میدی؟!

نقطه ضعف هست نمیدونم..ولی همسرت خیلی خوب میدونه که وابسته اش شدی(یکم از نوع غیر منطقی )..حدس میزنم دلیل بیتوجهی همسرت یکیش اینه.. چون میدونه همیشه هستی. فکر نمیکنم که این ویژگی (کاملا) مورد پسند باشه..مواظب باش..سوالات بالاتر بخاطر ایناست که پرسیدم. 

فکر و خیال داره دیوونم میکنه اگه یکی بهتر ازمن دید و بهم خیانت کرد چی؟؟

این تفکرات اشتباه رو بذار کنار..اینجا داریم نگرانی های اشتباه تو رو کمرنگ میکنیم و شما فقط اضافه میکنید.یکم به فکر حل کردن باشید..

همه چی رو به ظاهر ربط نده..مثلا آیا فکر کردی که منظور  همسرت از رسیدن به خودت، این میتونه باشه که به رفتارات برس..یعنی همونایی که قرار بود حرف بزنیم. جای دیوونه شدن و خودخوری ،لطفا درباره رفتارها،واکنش ها و... فکر کن.

فکر کن..تصحیح کن ..براش بهترین باش..

و البته همینطور همسرتون..

فکر میکنم همسرتون چون میدونند بهترین هستند براتون،هیچ تلاشی نشون نمیدند..از خودشون مطمئن هستند.

آرام. . تو چقدر مطمئنی؟ !! 

اینم بگم..سر هرچیزی با همسرت دعوا نکن یا ناراحت نشو..

اقایون فکر کنم تو دوران نامزدی و عقد وقتی با همسرشون حرف میزنند،گاهی فراموش میکنند که همسرشون زن هست نه مرد..وقتی عصبی میشند یا تند میخوان رفتار کنند،انگار با دوستان مرد حرف میزنند..خیلی مختصر و مفید..

ولی ما خانوما برای فهمیدن ،خیلی جزئی نگریم..همین.

#‍ ذهنت رو درگیر کلمات نکن.

اشتباه اولت اینکه داری طوری وانمود میکنی که تمام زندگیت ،روزمره،کار،پیشرفت ،حال خوب، روز خوب،آغاز خو ...

الان دانشجوی تربیت بدنی ام و قطعا بعد از تموم شدن درسم میخام شاغل باشم و باشگاهم میرم تمام تلاشم تو زندگی اینه ک یه زندگی اروم و بی دغدغه داشته باشم یعنی ارامش داشته باشم من ن محتاج محبتم ن پول چون تو زندگیم قبل از ازدواج هر دو رو داشتم الان فقط میخام شوهرم کنارم باشه درکم کنه ن اینکه اینقدر سرد باهام رفتار کنه