2777
2789
عنوان

گیاهخوارا و گوشت خوارا بیاین

142 بازدید | 15 پست

میخوام گیاهخوار شم ولی نمیدونم بتونم یا نه از گوشت و مرغ خام چندشم میشع اما کباب و اینا دوس دارم دلم میخواد عقاید بقیه رو بدونم نسبت به رژیمی که انتخاب کردن تا بتونم تصمیم بگیرم لطفا عقایدتونو بگین نه فقط اینکه دوست دارم دوست ندارم

پ.ن لطفا هیچ متن لوس بازی مسخره کردن بحث سیاسی و مذهبی نکنین کسایی که دعوا دارن هم ممنون میشم تاپیکو ترک کنن

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

من شش ماه گیاهخوار بودم ، از جیگر نتونستم بگذرم باز همه چیزخوار شدم

الانم دوست دارم بشما اما از گوشت چرخ کرده و فست فود نمیتونم بگذرم واقعا. وگرنه محصولات گوشتی دیگه بود و نبودش واقعا برام فرقی نداره

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از عنوانت خندم گرف😅سخته گیاه خواری مخصوصا وقتی مهمونی میری  و حرفای خانواده ک فک میکنن اسیب داری میزنی ب خودت اینارو دوستم گفت 😊

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

مم گیاهخوار هستم....دلیلش اینه اول از همه دلم میسوزه برای حیوانات زنده ای که بخاطر سیر شدن شکم ما میمیرن..

دوم برای سلامتی بدنم چون این گوشتایی که ما مصرف میکنیم معلوم نیست تهش چیه...من بدنم سالمه پوستم شاداب شده سبکم..هیچوقت سنگین نیستم 

من از بچگی گیاهخار بودم

خب گیاهخار بودن یعنی حذف همه چیزایی ک مربوط ب حیوان هاست و خود گوشت حیوان ها

مث عسل و تخم مرغ واینام جزء شون میشه

خانوادم گیاهخوارن خودم از ۲سال بعد ازدواج لبنیات و فراورده های حیوانی رو میخورم

بستگی داره سازگار بدنت چی باشه 

گیاهخواری یعنی استفاده نکردن از هیچ فراورده حیوانی.مثل تخم نرغ لبنیات عسل .بنظرم گیاهخواری مطلق درست نیست.شما میتونی برای خودت یه رژیم درست کنی که فقط گوشتوحذف کنی ولی فراورده های طبیعیشونواستفاده کنی.

راستی توایران سخته گیاهخواری چون سبک زندگیمون باگوشتوکبابوخورشت عجین شده.و رستوران هایی که برای ویجترین ها طبخ داشته باشه کمه

دردم از یار است و درمان نیز هم

من هفته ای یک گاهی دوبار گوشت قرمز میخورم.

مرغ و ماهی (گوشت سفید) محدودیتی ندارم. ماهی رو هفته ای یکبار دارم.

سبزیجات و حبوبات هم مصرفم بالاست .

برنج هم دو روز تو هفته میخورم. (در واقع همون دو باری که گوشت قرمز میخورم حالا یا خورشت قیمه هست یا هرچیز دیگه ای با برنج میخورم )

درواقع سالم خوری پیشه کردم. هیچی رو حذف نکردم. فقط تمرکز رو گذاشتم رو حبوبات و سبزیجات.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
گیاهخواری یعنی استفاده نکردن از هیچ فراورده حیوانی.مثل تخم نرغ لبنیات عسل .بنظرم گیاهخواری مطلق درست ...

گیاه خواری دو نوع هست

یکی وگان 

یکی وجترین 

یکیشون فقط گوشت نمیخوره ولی فرآورده های دامی مثل لبنیات رو مصرف دارن.

یه گروه هم همونی هست که شما میگین کلا فرآورده ها رو هم مصرف نمیکنن. (زیادی سخت گیرانست به نظرم)

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد